Šaranoviću pozlilo u zatvoru, prebačen u bolnicu

Nakon što mu je pozlilo zbog visokog pritiska, osumnjičeni za ubistvo Nikole Bojovića prebačen je iz istražnog zatvora u Spužu u podgoričku bolnicu

  • 3

Slobodanu Šaranoviću (74), osumnjičenom da je naručio ubistvo Nikole Bojovića u Beogradu, pozlilo je u istražnom zatvoru u Spužu, nakon čega je prebačen u bolnicu u Podgorici, saopšteno je iz zatvora.

Šaranoviću je, kako je saopšteno iz spuškog zatvora, pozlilo zbog visokog pritiska. On se tereti da je naručio ubistvo brata Luke Bojovića u Beogradu 29. aprila ove godine.

Sumnja se da su zločin organizovali Ratko Koljenšić i Miloš Delibašić, dok se Saša Cvetanović tereti da je bio direktni egzekutor. Sva četvorica su uhapšena i nalaze se u spuškom zatvoru, gde čekaju odluku crnogorskog pravosuđa na zahtev Srbije da budu izručeni toj zemlji.

Slobodan Šaranović je brat Branislava Šaranović, vlasnika kockarnice u hotelu “Slavija” u Beogradu, koji je ubijen u sačekuši na Dedinju u oktobru 2009. godine. Slobodan Šaranović se sumnjiči da je naručio likvidacije Bojovića, kako bi osvetio brata.

Prema optužnici tužilaštva Srbije za organizovani kriminal, Luka Bojović je u martu 2003. godine nakon ubistva Dušana Spasojevića preuzeo rukovođenje "zemunskim klanom".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA