DIREKTOR PSOVAO NOVINARKU: P***a vam materina! (AUDIO)

Uroš Parlić, direktor Turističke organizacije Niša, pozvao novinarku "Južnih vesti" Sanju Janačković i vređao je zbog objavljenog teksta

  • 4

Nezadovoljan zbog pisanja o zatvarenom Turističkom info-centru u Nišu na dan otvaranja Svetskog prvenstva u rukometu, Uroš Parlić, direktor Turističke organizacije u ovom gradu, pozvao je novinarku Sanju Janačković i vređao je.

Njegov telefonski poziv usledio je neposredno nakon što je objavljen tekst "Zatvoren info-centar TON-a pred početak prvenstva".

Njegova primedba odnosila se pre svega na naslov, s obzirom na to da je pre nekoliko dana otvoren nov info-centar u Dušanovoj ulici, što inače i piše u prvoj rečenici teksta.

https://soundcloud.com/novinar/uro-parli-psuje-novinarku-ju

Informacija o otvaranju info-centra u Dušanovoj nije nigde do sada bila objavljena. Nema je ni na vratima danas zatvorenog info-centra u Voždovoj, niti na sajtu Turističke organizacije Niša.

Inače, Turistički info-centar u Voždovoj ulici, stotinak metara od samog centra grada, zatvoren je petnaestak dana pred otvaranje Svetskog prvenstva u rukometu za žene koje se igra u Nišu - zbog renoviranja, koje bi, kako je navedeno, trebalo da traje još četiri dana.

(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banderaš

    9. decembar 2013 | 12:56

    Seljačina. To direktor!?? U svinjac treba da ga zatvore da bude tamo direktor!

  • nikola

    9. decembar 2013 | 13:58

    Bitanga stranačka!!! Najeo se hoštapler pa psuje!! Nepismeni i bahati kvazi direktori!!

  • Bekim

    9. decembar 2013 | 15:27

    Srpska kultura

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA