NAKON OPERACIJE: Šešeljevo stanje stabilno

Nikola Šešelj rekao je da se već nekoliko puta čuo sa ocem, koji mu je rekao da se, iako je iscrpljen od operacije, u kojoj mu je odstranjeno 30 santimetara debelog creva, oseća dobro

  • 12

Da li je tumor na debelom crevu lidera SRS Vojislava Šešelja, bio benigni ili maligni biće poznato kroz nekoliko nedelja, izjavio je njegov sin Nikola.

- Šešeljevo zdravstveno stanje je stabilno, a iznenadna i komplikovana operacija usledila pošto se Šešelj poslednjih meseci često žalio na tupe bolove u donjem stomaku - rekao je sin haškog optuženika sa najdužim stažom za frankfurtske Vesti.

Kako je objasnio, lekari su posle prvih pregleda posumnjali da je reč o tumoru, ali Šešelju nisu ništa rekli sve dok nisu stigli rezultati analiza, posle čega su mu preporučili operaciju. Mlađi Šešelj rekao je da se već nekoliko puta čuo sa ocem, koji mu je rekao da se, iako je iscrpljen od operacije, u kojoj mu je odstranjeno 30 santimetara debelog creva, oseća dobro.

- Javio mi se sa intenzivne nege i bio je dobro raspoložen. Rekao mi je da su mu hirurzi rekli da je operacija protekla u najboljem redu, bez ikakvih problema što je veoma važno kada je reč o ovakvim intervencijama - rekao je Nikola Šešelj.

U jučerašnjoj izjavi za B92, supruga Vojislava Šešelja, Jadranka, rekla je da joj danima nije bilo dozvoljeno da vidi supruga.

(Telegraf.rs / B92, FoNet, Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA