Goran Vesić gradski menadžer i pomoćnik gradonačelnika

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić podneo je danas ostavku na mesto odbornika u Skupštine grada Beograda zbog izbora na funkciju gradskog menadžera

  • 6

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali imenovao je danas Gorana Vesića za pomoćnika gradonačelnika i gradskog menadžera, saopšteno je iz gradske uprave.

Za pomoćnika gradonačelnika za oblast društvenih delatnosti imenovana je Irena Vujović, a za pomoćnika gradonačelnika za oblast komunalnih delatnosti i funkcionisanje javnih preduzeća Borko Milosavljević. Goran Vesić je rođen je 1969. godine, osnovnu školu i gimnaziju završio je u Kraljevu, a diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Od februara do septembra 1997. bio je član Izvršnog odbora Skupštine grada Beograda, a od 1996. do 2000. odbornik Skupštine grada Beograda.Bio je poslanik Skupštine Srbije od 2000. do 2003. godine. Sekretar Privremenog organa grada Beograda koji je imenovala Vlada Srbije bio je od novembra 2013. do aprila 2014. godine.

Irena Vujović rođena je 3. aprila 1983. godine, diplomirani je ekonomista master. Trenutno je na doktorskim studijama na Fakultetu za poslovne studije Megatrend univerziteta u Beogradu. Borko Milosavljević je rođen je 8. januara 1979, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Nišu, a zvanje magistra ekonomskih nauka za bankarski i finasijski menadžment stekao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Do imenovanja za pomoćnika gradonačelnika bio je na funkciji direktora Uprave za cene Gradske uprave grada Beograda. Gradski menadžer Beograda Goran Vesić podneo je danas ostavku na mesto odbornika u Skupštine grada Beograda zbog izbora na funkciju gradskog menadžera.

Vesić je o ostavci obavestio predsednika Skupštine grada Beograda Nikolu Nikodijevića, rečeno je Tanjugu u gradskoj skupštini. Vesić je za odbornika izabran 16. marta ove godine kao kandidat sa izborne liste "Aleksandar Vučić-Budućnost u koju verujemo".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha, kako da ne

    29. april 2014 | 11:00

    E, sad smo ga stvarno ugasili!...kao Bata Djora u fudbalu! Čega se ovaj dohvati, piši propalo!

  • GR-ĆU

    29. april 2014 | 11:02

    Drago mi je što ne živim u Beogradu jer ovakve ljude ne bug mogao više da gledam na funkcijama.

  • Perica

    29. april 2014 | 13:56

    Povraticu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA