TRI TUČE U BEOGRADU U ROKU OD 15 MINUTA: Sevali noževi i drugi oštri predmeti

Noć između subote i nedelje u Beogradu su obeležile tri tuče i tri saobraćajne nezgode u kojima je šest osoba povređeno  

  • 9

Hitna pomoć je protekle noći imala povećan obim posla, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode i tri tuče u centru Beograda sa povredama nanetim oštrim predmetom rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tuče su se dogodile sve u strogom centru grada i u kratkim razmacima, a u njima su tri osobe zadobile lakše povrede i niko nije reanimiran.

BRUTALNA MASOVNA TUČA U KRAGUJEVCU: 30 muškaraca gađalo se kamenjem i pikslama, policija ih jedva obuzdala

Prva tuča je izbila u 4.16 sati u Čika Ljubinoj ulici, kada je muškarac zadobio povrede oštrim predmetom u predelu grudnog koša, a potom je prebačen u Urgentni centar. On je u stabilnom je stanju, dok je drugi muškarac pretučen.

Samo pet minuta kasnije, u Knez Mihajlovoj ulici kod Palate Albanija, muškarac (27) povređen je nožem, pa je prevezen na neurohirurgiju Urgentnog centra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nedaleko odatle, u Makedonskoj ulici, u 04.29 sati jedna osoba povređena je nožem u butinu, i prevezena u Urgentni centar.

BRUTALNA TUČA U SRPSKOM ZATVORU: Sinoć je u Prokuplju bilo burno, zatvorenici se potukli tokom večere (FOTO)

Prethodnu noć obeležile su i tri saobraćajne nezgode. Jedna se dogodila 21 sat na uglu Ulice Vojislava Ilića i Kružnog puta, gde je lakše povrede zadobilo jedno dete, koje je prevezeno u Urgentni centar. Jedna odrasla osoba je lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi u Husovoj ulici kod Dušanovačkog mosta u 22.21 sati, nakon čega je prebačena na ortopediju Urgentnog centra.

Kod tramvajske stanice u Karađorđevoj ulici u 23:16 sati pešaka je okrznuo tramvaj, pri čemu je lakše povređen, i potom prevezen u Urgentni centar.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogi...

    18. decembar 2016 | 11:15

    To je nekako normalno, Subota Vece da se mladi malo opuste, relaksiraju, jer u ponedeljak ih vec ceka jutarnja kafa u 12 , I premestanje iz kreveta u stolicu. Naporno je to..

  • Mare

    18. decembar 2016 | 14:17

    Strogo kaznjavati nosenje pribora za jelo po gradu.

  • Sergej

    18. decembar 2016 | 08:27

    Zakljucak da posle 00:00h nema sta lepo da se desi coveku koji je napolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA