Komunalac koji je suspendovan posle smrti prodavca lubenica vraćen na posao (a dobio je i odštetu)

Iz Komunalne policije su potvrdili da je Bjelopavlić vraćen na posao i dodali da on nije kriv za smrt trgovca

  • 37

Komunalni policajac Goran Bjelopavlić, suspendovan nakon smrti prodavca lubenica Vladana Marinkovića (55) na vidikovačkoj pijaci prethodnog leta, vraćen je na posao i ponovo patrolira ulicama. Čak je i novčano obeštećen za period u kojem je sprečen da vrši svoju dužnost!

TRAGEDIJA NA VIDIKOVCU: Prodavac lubenica preminuo nakon rasprave sa komunalcima!

Kako prenose beogradski mediji, Bjelopavlović je oslobođen svake odgovornosti, baš kao i njegov kolega sa kojim je kobnog dana takođe bio na terenu.

Kažnjeni komunalci zbog tragedije na Vidikovcu

- On sada opet radi na različitim lokacijama širom grada, a pre toga je radio na kancelarijskim poslovima u zgradi komunalne policije. Ponaša se kao da se ništa nije desilo, kao da nikada do smrti nije maltretirao prodavca lubenica... Građani su, inače, bili šokirani kada su videli da je vraćen na posao, jer njega svi znaju po bahatosti. Kad su ga na ulici opet videli u uniformi, ljudi su zvali komunalnu da se pobune - navodi dobro obavešteni izvor.

Iz Komunalne policije su potvrdili da je Bjelopavlić vraćen na posao i dodali da on nije kriv za smrt trgovca.

- Sekretarijat za upravu je u ovom slučaju sproveo disciplinski postupak i doneo rešenje kojim je komunalnog policajca oslobodio odgovornosti, nakon čega su mu vraćena sva prava iz radnog odnosa koja imaju i svi drugi zaposleni u Gradskoj upravi grada Beograda - navode u komunalnoj policiji, prenose beogradski mediji.

Da podsetimo, nesrećnog Marinkovića su krajem juna 2016. komunalni policajci pokušali da legitimišu kako bi mu napisali kaznu jer je njegova paleta s lubenicama za 20 cm prelazila dozvoljeni pijačni prostor.

Tada je među njima nastala rasprava, a pre nego što će Marinkoviću pozliti, on je nekoliko puta zamolio da ga ne diraju jer je preživeo dva infarkta. Nakon toga je preminuo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA