LAŽNI TVIT Stefanovića kruži društvenim mrežama! Ivković: Tužilaštvo da ispita ko zloupotrebljava policiju

Nedopustivo je da se ime i funkcija ministra Stefanovića, kao i celokupna policija, zloupotrebljavaju u dnevno-političke svrhe i da se namerno izaziva panika i širi strah. Očekujem da nadležno tužilaštvo reaguje i utvrdi ko je zloupotrebio ministra policije i MUP Srbije - navela je Popović Ivković

  • 29

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković pozvala je danas nadležno tužilaštvo da utvrdi ko na društvenim mrežama zloupotrebljava ime ministra policije Nebojše Stefanovića i MUP Srbije. Naime, društvenim mrežama raširio se lažni tvit, koji je navodno napisao Stefanović, u kome između ostalog stoji da će večeras policija reagovati po kratkom postupku i zaštiti građane od huligana i pijanica.

Pitanje je trenutka kada će neko reći da stoji iza protesta

Ovo nije studentski bunt, već politički protest zbog izbornog rezultata

- Poštovani građani i građanke, ne bojte se! Večeras će vas vaša policija zaštiti od huligana i pijanica. Policija će to po kratkom postupku - stoji u lažnom tvitu, koji se raširio društvenim mrežama.

Printskin: Twitter Printskin: Twitter

Tvit je između ostalog podelila i Miroslava Milenović iz Pokreta Dosta je bilo.

Printskin: Twitter Printskin: Twitter

Usledila  je reakcija iz MUP-a. U saopštenju dostavljenom medijima, Popović Ivković navodi da pojedini učesnici političkog života u Srbiji očigledno pokušavaju da izazovu haos na ulicama tako što svesno "dele lažni tvit" ministra Stefanovića.

Foto: Promo Foto: Promo

- Nedopustivo je da se ime i funkcija ministra Stefanovića, kao i celokupna policija, zloupotrebljavaju u dnevno-političke svrhe i da se namerno izaziva panika i širi strah. Očekujem da nadležno tužilaštvo reaguje i utvrdi ko je zloupotrebio ministra policije i MUP Srbije -  navela je Popović Ivković.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    5. april 2017 | 22:31

    To je stvarno bahato ponasanje,i stvarno je bedno da tako nesto pisu,treba sto pre naci osobu I kazniti je jer je pisala lazi!

  • natasa

    6. april 2017 | 11:30

    Onaj ko je odgovoran za ovo, mora biti sankcionisan.

  • Žarko

    5. april 2017 | 20:29

    Krivac se mora pronaći i kazniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA