VLADA SRBIJE NA TVITERU: Osim Tita i Slobe prati Cecu, Kusturicu i Putina!

Srpska vlada na Tviteru prati 500 ljudi, a među njima su i Vlado Georgijev, Novak Đoković, Tomislav Karadžić, Dmitrij Medvedev, Ivo Josipović i mnoge druge ličnosti iz estrade i politike

  • 2

Na društvenoj mreži Tviter postoji više profila Vlade Srbije, ali samo jedan je onaj pravi koji prati rad kabineta Ivice Dačića. Taj profil ima preko 4.000 pratilaca, a naša vlast prati samo 500 ljudi, među kojima ima estradnih umetnika, svetskih državnika, političkih partija iz Srbije i sveta, ali i bivše lidere države kao što su Josip Broz Tito i Slobodan Milošević.

Pod imenom Vlada Srbije na društvenoj mreži Tviter nalazi se nekoliko profila, ali samo jedan je pravi profil pod imenom "@srpskavlada", a prezentaciju kabineta Ivice Dačića na ovoj mreži prati 4.107, dok ona prati samo 501 korisnika.

Kada se pogleda koga sve Vlada Srbije prati na Tviteru, nailazi se na veoma zanimljive podatke, pa se tako može videti da su među pratiocima kabineta u Nemanjinoj razne estradne ličnosti Srbije, političke partije, kako domaće tako i inostrane, mnogobrojni državnici sveta i političari, a među njima mogu se sresti i lideri koji su nekada vedrili i oblačili zemljom, a koji odavno nisu živi, kao što su Josip Broz Tito i Slobodan Milošević.

Od estradnih umetnika Vlada Srbije "prati" Svetlanu Cecu Ražnatović, Vlada Georgieva, Željka Joksimovića, Đorđa Balaševića, Sašu Popovića i mnoge druge, zatim su tu i proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica, kao i kompletna porodica Karić na čelu sa Bogoljubom.

Od stranih političara srpski kabinet prati Vladimira Putina, Dmitrij Medvedeva, Benjamina Netanjahua, Ivu Josipovića, kao i Stejt dipartment.

Kabinet iz Nemanjine pod okom drži i političke partije u Srbiji kao što su SNS, URS, SPS, LSV, LDP, i DS, ali takođe prati i političare poput Aleksandra Vučića, Zorana Živkovića, Vuka Draškovića, Nenada Čanka.

Da srpska vlada želi da ima uvid u svaki segment života, pokazuje i činjenica da prati i sportiste, a među njima i srpski i svetski reket broj jedan Novaka Đokovića, Jelenu Janković, ali i predsednika FSS-a Tomislava Karadžića.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA