BABIĆ: Vučić i SNS treba da vode Vladu!

Gostujući u Vestima TV B92, Babić je ocenio da je za reforme koje su pred nama, a naročito one koje se tiču ekonomske politike, potreban mnogo jači i bolji potencijal nego što je onaj koji trenutno postoji u Skupštini

  • 6

- Zalažem se za raspisivanje vanrednih izbora, jer vladu treba da vode oni koji imaju najveće poverenje, a to su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka- rekao je član Predsedništva SNS Zoran Babić.

Gostujući u Vestima TV B92, Babić je ocenio da je za reforme koje su pred nama, a naročito one koje se tiču ekonomske politike, potreban mnogo jači i bolji potencijal nego što je onaj koji trenutno postoji u Skupštini. Prema njegovom mišljenju, poverenje građana koje naprednjaci imaju dalo bi taj kapacitet SNS na narednim izborima. Na pitanje da li je izlazak naprednjaka iz vlasti u jednom broju opština novi korak ka vanrednim parlamentarnim izborima, Babić je rekao da to nije povezano.

- Na ovaj način smo pokazali da nismo zadovoljni ljudima koji su postavljeni na najodgovornija mesta - kaže Babić i dodaje da će SNS biti kontruktivna opozicija.

Upitan kako će biti okončan sukob sa članom Predsedništva SNS Vladimirom Cvijanom, koji preti ambasadama i prijavama, Babić je rekao da to neće da komentariše.

- To je pokušaj udara političko-tajkunsko-kriminalnog lobija na Vučića i SNS - ocenio je Babić, dodavši da je reč o želji da se zaustave reforme i borbe protiv kriminala i korupcije.

Na pitanje koliko će povratak Slobodana Radulovića otkriti ulogu Miroslava Mikovića u privatizaciji C marketa, Babić je rekao da je dobrodošao svako ko može da doprinese istinom.

- U Srbiju je dobrodošao svako ko želi da kaže sve što zna i da donese dokaze koje ima, i tako gledam na povratak Radulovića - zaključio je Babić.

(Telgraf.rs / FoNet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    22. decembar 2013 | 11:32

    Kada skinu maske,biće svima jasno,al' bojim se kasno.

  • Robespjer

    22. decembar 2013 | 11:42

    Odradio je Dačić posao s Tačijem na našu štetu, ali je sebi obezbedio Nobela. Uvlači nas i u siromašnu i problematičnu EU, opet na našu štetu. Možda je Vučić politički iskoristio Dačića za sve ove nepovoljne političke poslove po nas, a sad želi da mu vidi ledja, iako nije gej, ili možda jeste? Da li očekivati paradu ponosa sledeće godine?!

  • Cobi ns

    22. decembar 2013 | 10:34

    Prosto je neprijatno čitati i slušati izjave članova SNS,u kojima se utrkuju ko će više da se dodvori i ušlihta Vučiću-kako ih nije sramota,ipak su to 'zreli' ljudi??!Razumeo bi podršku, ali ovo je prešlo sve granice i prosto je degutantno!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA