BEZBEDNOST PUTNIKA NIJE BILA UGROŽENA: Oglasila se Lufthanza povodom incidenta na letu za Beograd!

- To su bila obična vrata, koja naravno ne mogu da budu otvorena tokom leta. To nisu bila vrata pilotske kabine - rekao je portparol Lufthanze Andreas Bartels

  • 5

Nemačka aviokompanija Lufthanza potvrdila je danas incident u avionu na letu iz Frankfurta za Beograd, navodeći da su posada i putnici savladali muškarca koji je "pokušao nešto na vratima kabine", ističući da bezbednost letelice nije bila ugrožena.

ROBERT ČOBAN BIO U AVIONU KOJI JE ZAMALO OTET: Prespavao sam teroristički napad!

- Putnik je ustao i pokušao nešto da uradi na vratima, ali su ga u tome sprečili članovi posade i drugi putnici - izjavio je portparol Lufthanze Andreas Bartels.

Ovo je TERORISTA koji je hteo da SRUŠI AVION na putu za BEOGRAD!

Bartels je naveo da je putnik do kraja leta sedeo na svom mestu i da je po sletanju u Beograd predat srpskim vlastima.

HAOS NA LETU ZA BEOGRAD: Jordanac pokušao da obori avion, putnici ga savladali!

- To su bila obična vrata, koja naravno ne mogu da budu otvorena tokom leta. To nisu bila vrata pilotske kabine. Bezbednost leta nije bila ugrožena i avion je bezbedno sleteo u Beograd - kazao je Bartels, prenela je agencija AFP.

Ovo je trener Vojvodine koji je zaustavio Jordanca da ne obori avion (FOTO)

On nije saopštio identitet putnika, nacionalnost, kao ni da li je nešto govorio tokom incidenta iako su beogradski mediji ranije javili da je incident izazvao jordanski državljanin s američkim pasošem.

JUNACI: Rukometaši Vojvodine sprečili da putnik obori avion!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    6. decembar 2015 | 20:43

    Istini pravoj,vi niste - ni blizu,zadovoljni niste - zelite reprizu?... (Bar recite hvala, hrabrim i suludim ljudima,koji su reagovali - instiktivno.I jos jedno pitanje, zlobnog Srba.posto kosta - aviom?.)...

  • rolex

    6. decembar 2015 | 22:11

    hahahhah,kakvi bednici tako im je isto onaj kopilot delovao sasvim razumno i normalno.i onda,hop,planina se slucajno nasla tu gde ne treba. fuj,licemerju nikad kraja.drugi put treba pustiti jordanca,ne smemo reci amerikanca,da ih lepo poseti i malo poprica sa njima.

  • Kragujevac

    6. decembar 2015 | 23:15

    Bio sav euforičan dok nije naleteo na SRBSKE rukometaše-ekipu Vojvodine,koja mu je,nadam se od sve srca, "objasnila"kako se ponaša u avionu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA