POTREBAN VAM JE SAMO JEDAN KLIK: Pogledajte najveća i najlepša svetska čuda (VIDEO)

Švajcarski entuzijasti su prikupili snimke koji su bili postavljeni na internetu i stavili ih na mapu sveta, tako da su nam omogućili da se nađemo na bilo kom mestu, u bilo koje vreme, a da se ne pomerimo iz svog kreveta

  • 2

Da li vam se nekad dogodilo da zbog gužve na putu do aerodroma zakasnite na avion i tako ostanete bez svog godišnjeg odmora? Ne morate da brinete, od sada možete da letite iznad nekih od najlegendarnijih znamenitosti iz udobnosti svog doma.

Švajcarski entuzijasti su prikupili snimke koji su bili postavljeni na internetu i stavili ih na mapu sveta, tako da su nam omogućili da se nađemo na bilo kom mestu, u bilo koje vreme, a da se za to vreme ne pomerimo iz svog kreveta.

Jan Hiersemenzel je za "CNN" rekao da je napravio sajt "Travelbydrone" kako bi skupio galeriju snimaka iz celog sveta.

- Teško je pronaći turističke video-zapise visokog kvaliteta, a postoji toliko prelepih predela širom sveta - kaže on.

Ljudi će sada moći da izaberu lokaciju na mapi sveta, uveličaju slike i pogledaju video-snimke sa odabranih mesta. Na ovaj način, može se izabrati razgledanje Las Vegasa iz vazduha ili pogled između raskošnih tornjeva Angkor Vata u Kambodži.

Svako će biti u prilici da napravi neki amaterski snimak koji će se, nakon što tim stručnjaka proveri autentičnost, pronaći na ovoj mapi sveta.

Prošetajte planetom i vidite sva čuda ovog sveta OVDE.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zemljotaur

    17. jun 2014 | 22:58

    Dešavalo mi se više puta da idući autoputem za oktobar zakasnim na godišnji odmor... :/

  • ivaso

    23. jun 2014 | 23:11

    Ponovo dobar clanak u novinama i to opet u Telegrafu; sta se to desava, nije moguce da intelekt preuzima uzde u ruke...Cestitam i hvala vam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA