DA LI JE OVO DOKAZ POSTOJANJA VANZEMALJACA? NASA prekinula prenos kad se pojavilo OVO! (VIDEO)

Direktan prenos se uvek prekida kada se neki objekat približi svemirskoj stanici. Takođe, NASA je uklonila taj snimak iz svojih arhiva kako bi prikrila komunikaciju između astronauta i NLO-a. Sivi objekat je viđen kako prelazi preko horizonta, a zatim je NASA emitovanje prebacila na drugu kameru

  • 17

NASA je optužena za pokušaj teorije zavere jer je direktan prenos iz Međunarodne svemirske stanice obustavila kada se pojavio neidentifikovani leteći objekat (NLO). U dva navrata u toku meseca, lovci na vanzemaljce su primetili misteriozni objekat koji se pojavljivao na njihovim ekranima.

Tobi Lund, koji prati kretanja NLO-a je nedavno primetio objekat iznad svemirske stanice pa je prenos prekinut na 15-ak sekundi.

On je objasnio da se direktan prenos uvek prekida kada se neki objekat približi svemirskoj stanici. Takođe, NASA je uklonila taj snimak iz svojih arhiva kako bi prikrila komunikaciju između astronauta i NLO-a. Sivi objekat je viđen kako prelazi preko horizonta, a zatim je NASA emitovanje prebacila na drugu kameru.

Neki navode da se na snimku pojavio mesec, međutim, korisnik "stritkap1" sa Jutjuba kaže da u to ne veruje, jer kada je ova planeta u pitanju na snimku se vidi čisto bela mrlja.

Printskrin: Youtube/secureteam10 Printskrin: Youtube/secureteam10

Profesor Endrju Balog sa Odeljenja za fiziku u Londonu kaže da bi naučnici iz NASA-e trebalo da istraže ovu pojavu ukoliko imaju kvalitetnije snimke.

Ono što se navodi kao najveći problem jeste da NASA pokušava da negira postojanje vanzemaljaca, pa zato prikriva ovakve situacije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA