HIT: Venčali se goli ispred skupštine (FOTO)

Džipsi Taub i Džejms Smit su na svoj način protestvovali protiv zakona koji brani golotinju na javnim mestima, venčavši se goli u ispred Gradske skupštine

  • 0

Džipsi Taub, nekadašnja striptizeta koja je povela kapanju protiv zabrane o javnoj golotinji, udala se gola za Džejmsa Smita ispred Gradske skupštine San Franciska.

Oboje su došli do skupštine odeveni onako kako običaji nalažu - on u smokingu, ona u beloj haljini, ali ubrzo su skinuli odeću sa sebe i tako obavili ceremoniju.

Odmah nakon ceremonije ih je ispred zgrade uhapsila policija, sprovodeći ih do zasebnih vozila nakon što su ih prvo prekrili ćebetom. Ubrzo su pušteni iz pritvora, ali uz adekvatnu odeću na sebi.

Taubova je izjavila da je ova ceremonija imala dva cilja. Jedan je stupanje u bračnu zajednicu, a drugi je protest protiv zabrane eksponiranja golih tela na javnim mestima. Ona duboko veruje da je građani San Franciska podržavaju u tome.

(Telegraf.rs / Izvor: News.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA