MALA ZNA ZANAT: Ovako devojčica (6) pljačka zlataru (VIDEO)

Dok su majka i njena prijateljica zagovarale prodavca koji im je pokazivao nakit, šestogodišnja devojčica zavukla se ispod tezge, ukrala svežanj novca i zatim ga neprimetno ubacila u majčinu torbu

  • 5

Šestogodišnja devojčica opljačkala je zlataru u Saudijskoj Arabiji, dok su njena majka i još jedna žena, obe u burkama, razgovom skretale pažnju prodavcu. Krađa je zabeležena na snimku sigurnosne kamere koji se pojavio na Jutjubu.

Na šokantnom snimku vidi se kako se devojčica, koja je u prodavnicu ušla sa šarenim rancem na leđima, zavlači ispod tezge i ulazi u deo u kom se nalazi nakit. Posle nekoliko trenutaka, pojavljuje se noseći svežanj novca u vrednosti od oko 500.000 saudijski rijala, oko 100.000 evra.

Devojčica zatim novac neprimetno ubacuje u majčinu tašnu, koja je razgovarala sa prodavcem koji im je pokazivao nakit. Posle nekoliko trenutaka sve tri izašle su iz radnje. Radnici ni u jednom trenutku nisu nisu primetili da je radnja opljačkana.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • С E Љ A K

    30. decembar 2013 | 06:33

    Ne znam sta da kazem...nisam za to,ali od nečeg se mora živeti...kriza je

  • apokalipsa

    30. decembar 2013 | 07:42

    Pa zar se tamo ne zivi dobro?!

  • Rambo Džambo

    30. decembar 2013 | 09:16

    Bice jos jedno nabijanje na kolac.... Mada ne znam kako ce ih identifikovati ? Mozda ce raspistati poternicu za Michael Dudikoff poznatiji kao Američki nindža.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA