≫ 

Balkan će uskoro biti jedan od najpogođenijih klimatskim promenama: Temperaturna anomalija u Srbiji koja se dešava jednom u 2000 godina, ljudi ne znaju koje je godišnje doba

 ≫ 

Tačan uzrok sve većih klimatskih promena i dalje nije otkriven

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Petronije
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nsam doktor al mogu da pogledam

    23. septembar 2018 | 11:51

    Nisam meteorolog ali pratim svakodnevna desavanja sa vremenom u celom svetu jer me to zanima i mgu reci da za svojih 50 godina nisam primetio da se priroda lepse ponasa negde u svetu nego na ovom delu Balkana gde se nalazi i Srbija.Kod nas se desila jedna velika poplava posle mnogo decenija i sigurno nije bilo slucajno sto je masa oblaka danima stajala u mestu iznad Srbije i ispustala tone padavina jer to nije prirodna pojava.Sve ostalo,topla leta,hladne zime sve to je stvarno smesno naspram klimatskih promena u svetu.Nama dodje 10-15 tropskih dana za leto ili 30 dana bez padavina sto se samo par puta dogodilo i mi smo odmah propali?!Zima sa -17 ili u Sjenici -27 nekoliko dana svake 5-6 gidine sa padavinama snega nikada iznad metra ne racunajuci planinske vrhove?To je nekome cudno ili strasno?!Ljudi,na svu srecu mi nemamo ozbiljne zemljotrese,tornada,nemamo more pa nemamo ni uragane,bure i jugo,nemamo katastrofalne sumske pozre,popave pa vredi pomenuti i vulkane,nismo mnogo na severu a nismo ni previse juzno,imamo 4 godisnja doba i sta bi smo hteli vise od toga?!Vremenske nepogode po svetu ne mozemo prestici ove sekunde kada bi pocele da se i nama desavaju za naredih 100 godina.Neko pise i lupeta sve ovo ai ja sam siguran da bolje od ovoe nase vreenske klime vise ne ostoi na ceom svetu racunajuci i tropska ostrva.

  • Petronije

    22. septembar 2018 | 16:15

    Od opozicije ne može da se živi. Sada su u sprezi sa kosmičkim silama.

  • Boki

    22. septembar 2018 | 15:23

    Umesto što se troše milijarde na naoružavanje planete, bolje da se te pare ulažu u solarne panele koji će proizvoditi besplatnu i ekološku energiju, ujedno refleksijom svetlosti hladiti okolinu i smanjivati globalnu temepraturu, prlivlačiti viš padavina u područjima gde se postavljaju. Ako smo mi jedan mudriji narod, a mislim da jesmo, treba više da se posvetimo besplatnoj energiji koje ima u izobilju i postanemo lider na tom polju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA