≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (25. novembar 2018. godine): Sutra u Srbiji oblačno sa padavinama. Očekuju se i veća temperaturna kolebanja, a biće i vetrovito (VIDEO) (FOTO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 5

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u nedelju umereno do potpuno oblačno i toplije, ponegde sa slabom kišom. Sredinom dana u jugozapadnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom. U toku večeri očekuje se veća količina padavina. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području u pojačanju i krajem dana i tokom noći biće jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima i preko 80 km/h. Minimalna temperatura od 2 do 8°C, maksimalna dnevna od 10 do 15°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće tmurno, maglovito i hladnije, maksimalna temperatura od 6 do 10°C. 

Srbija sutra

U Beogradu u nedelju umereno do potpuno oblačno i toplije, sredinom dana i sa slabom kišom. Krajem dana i tokom večeri jače naoblačenje sa kišom. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, u toku večeri i noći povremeno i jak. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 11°C.

Beograd sutra

U Srbiji u ponedeljak oblačno, ali veoma toplo za ovo doba godine sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura od 12 do 18°C. Jugoistočni vetar biće do kraja dana u skretanju na severozapadni, pa se u utorak očekuje svežije, ali i dalje oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura od 6°C na severozapadu do 14°C na jugoistoku Srbije. Tokom dana očekuje se zahlađenje, pa će kiša u planinskim predelima preći u susnežicu i sneg, a u toku večeri ponegde i u nižim predelima i to prvo na severu i zapadu. U sredu oblačno i hladno sa susnežicom i snegom, na istoku i jugoistoku pre podne i sa kišom. Maksimalna temperatura od 1 do 5°C, na jugoistoku do 8°C. U toku večeri razvedravanje. U četvrtak jutro vedro sa mrazem, ponegde i sa maglom, a tokom dana suvo i veoma hladno.

Srbija naredna tri dana

U Beogradu u ponedeljak oblačno, ali veoma toplo za ovo doba godine sa kišom. Maksimalna temperatura do 16°C. U utorak oblačno i hladnije sa kišom, temperatura do 9°C. U toku večeri i noći kiša će preći u susnežicu i sneg. U sredu oblačno i veoma hladno sa snegom, temperatura do 2°C. U toku večeri razvedravanje. U četvrtak jutro vedro sa mrazem, u delovima grada i sa maglom, a tokom dana suvo i veoma hladno.

Beograd 6 dana

U nedelju u većem delu Evrope biće oblačno sa kišom, dok se sneg očekuje na istoku i severoistoku kontinenta. Obilnije padavine očekuju se na zapadu Evrope, a obilnih pljuskova sa grmljavinom biće u centralnim predelima Mediterana. Najhladnije biće u Skandinaviji sa temperaturom oko -6°C, najtoplije na jugu Italije, temperatura do 16°C. 

Evropa

(K.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA