Saznala da je trudna tek kad je počela da se porađa

- Možda će ljudima ovo zvučati glupo, ali ja zaista nisam imala pojma da sam u drugom stanju. Ciklus mi je uvek bio redovan, bez ikakvih promena, sve vreme sam nosila odeću iste veličine i nikada nisam imala nikakve mučnine - objašnjava mlada Britanka

  • 17

Sofi Eldridž (20), iz Dovera u Velikoj Britaniji, nije imala nikakve simptome trudnoće devet meseci, sve dok nije otišla u bolnicu zbog bolova u leđima. Iz bolnice je izašla sa bebom Tomasom.

Eldridžovu su usred noći probudili jaki bolovi u leđima, kada se požalila majci koja ju je odvezla u bolnicu. Kako je tog dana trebalo da joj počne ciklus, mislila je da to uzrok bolova.

- Možda će ljudima ovo zvučati glupo, ali ja zaista nisam imala pojma da sam u drugom stanju. Ciklus mi je uvek bio redovan, bez ikakvih promena, sve vreme sam nosila odeću iste veličine i nikada nisam imala nikakve mučnine - objašnjava devojka ovu bizarnu situaciju.

Mladoj majci je najveći problem bio što nakon porođaja nije imala nijedan odevni predmet, niti bilo šta od opreme. Falilo joj je sve što obično roditelji koji čekaju prinovu počinju da pripremaju mesecima unapred.

- Iako su svi bili u šoku, moja porodica i svi prijatelji su se organizovali i prikupili sve što je potrebno. Kada smo izašli iz bolnice, sve je bilo tu i to je bilo stvarno divno od njih - izjavila je mlada mama.

Bez obzira na to što nije imalla mogućnost da uživa u svojoj trudnoći, ne žali ni za čim i kaže da ni za šta na svetu ne bi menjala "svoje malo čudo", kako voli da naziva Tomasa.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bond

    3. april 2014 | 00:48

    Mozda nije primetila i kad je pravila bebu

  • dragana

    3. april 2014 | 12:59

    Vi ljudi ste zatupljeni, postoji mnogo ovakvih slucajeva, pogledajte ponekad emisiju I didn't know i was pregnant.. .

  • BMW

    3. april 2014 | 00:33

    Pa valjda treba da joj raste stomak,videla bi to,primetio bi joj se taj stomak kolko znamg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA