≫ 

Ovaj zlostavljani pas je bačen na đubre, a onda se dogodilo čudo (FOTO)

Kada je stigao u bolnicu, bio je težak 19 kilograma. Njegova telesna temperatura je bila toliko niska, da termometar nije mogao da je registruje, a onda se desilo čudo

  • 41

U Nju Džersiju, u kontejneru ispred jedne zgrade, pronađen je Patrik, umotan u kese za đubre, napušten, izgladneo i beživotan.

Ime je dobio jer je pronađen dan pre Svetog Patrika. Iako su svi mislili da neće preživeti ni naredna 24 sata, ovaj pas je sve iznenadio svojim čudesnim oporavkom.

Kiša Kurtis (27), nekadašnja Patrikova vlasnica, navodno ga je ostavila vezanog za ogradu ispred zgrade na nedelju dana, ali ostalo je nerazjašnjeno kako je na kraju završio u kontejneru.

Kada je stigao u bolnicu, bio je težak 19 kilograma. Njegova telesna temperatura je bila toliko niska, da termometar nije mogao da je registruje.

Nakon nekoliko infuzija i postepenog oživljavanja, Patrik je polako pokazivao znake života i, kada su prošli krizni sati, bilo je jasno da će ovaj mali borac povratiti svoju snagu.

Ubrzo je postao junak interneta, pa su počeli da pristižu sa svih strana novac, lekovi i hrana.

Ovaj pas dao je ozbiljan domaći zadatak svima i pokazao šta je jaka volja i želja za životom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Igor5

    10. april 2014 | 13:14

    Imam kuce kojee zivi kao car i obozavaam zivotinje. Ne mogu da razumem ovakva dela,ako ti je vec stalo da ga ubijes uspavaj ga nemoj ga muciti. Bravo za malog heroja,presladak je! Ziv bio!

  • Zoran

    10. april 2014 | 13:15

    Dabogda bacili isto tako i onoga koji je to uradio ovom preleponm psu.

  • General

    10. april 2014 | 15:38

    Imam dva psa,i toliko sam vezan za njih strasno..Dao bih njima hranu ja nebih jeo..Prosto ne mogu da razumem te ljude sto pate pse,i strogo bih kaznio te zlikovce..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA