Evo šta je kazna kada se rugaš hendikepiranoj deci (FOTO)

Amerikanac Edmond Aviv koji je priznao da je godinama maltretirao svoje susede i njihovu hendikepiranu decu, osuđen je da javnom mestu drži natpis "Ja sam nasilnik"

  • 6

Amerikanac Edmond Aviv koji je priznao da je godinama maltretirao svoje susede i njihovu hendikepiranu decu, osuđen je da javnom mestu drži natpis "Ja sam nasilnik".

Kako prenose američki mediji, 62-godišnji Aviv iz Ohaja morao je da na jednoj prometnoj raskrnici u Klivlendu pet sati sedi s natpisom na kojem je pisalo "Ja sam nasilnik! Maltretiram decu s posebnim potrebama i nisam tolerantan prema onima koji su drugačiji od mene" dok su ga automobilisti koji su tuda prolazili zasipali svakojakim uvredama i trubili.

Na sudu je ustanovljeno da je Aviv 15 godina uznemiravao svoje komšije Sandru i Majka Pru i njihovu decu koja pate od cerebralne paralize i epilepsije.

Osim javnog sramoćenja, Aviv mora da odsluži i 15-dnevnu zatvorsku kaznu i 100 sati društveno korisnog rada, kao i da napiše pismo izvinjenja svojim susedima.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA