ŠOK: Devojčica (12) rodila ćerku svom godinu dana starijem dečku!

Maloletna majka je ostala u drugom stanju sa dečakom koji živi u njenoj blizini. Anonimni izvori iz njihovog okruženja su izjavili da je mladi par jako zaljubljen i da planiraju da zajedno odgajaju dete

  • 10

U Velikoj Britaniji, u Londonu, rodila se zdrava devojčica teška 3,1 kilogram. Ovo ne bi bio neuobičajen podatak, da njena majka (12) i otac (13) njenim rođenjem nisu postali najmlađi roditelji u ovoj zemlji.

Britanska radio-stanica LBC primila je poziv od oca devojčice koja se porodila. On je ispričao kako su porodice prihvatile ovu vest i kako planiraju da organizuju dalji život i odrastanje svoje novorođene unuke, ali i njenih maloletnih roditelja.

- O trudnoći smo saznali tek mesec dana pred porođaj. Srce mi je bilo slomljeno i plakao sam kada sam dobio vest, ali vreme ne može da se vrati i mora se nastaviti dalje. Mi ne znamo kada se to dogodilo. Decu jednostavno ne možeš držari na oku 24 sata dnevno. Kada naprave grešku, morate biti uz njih - izjavio je novonastali deda.

Maloletna majka je ostala u drugom stanju sa dečakom koji živi u njenoj blizini. Anonimni izvori iz njihovog okruženja su izjavili da je mladi par jako zaljubljen i da planiraju da zajedno odgajaju dete.

- Babe i dede im pružaju potpunu podršku. Svi su se našli u teškoj situaciji zbog mladosti novonastalih roditelja, ali su svi spremni da pomognu - izjavio je isti izvor za "San".

- Njih dvoje se neće venčati, ali nisam siguran da ću isto ovo reći za šest godina. Možda se na kraju ispostavi da će ovo biti jedna srećna porodica - izjavio je otac mlade majke.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Miš

    16. april 2014 | 17:21

    Jako zaljubljeni, ma sta oni u tim godinama znaju o zaljubljenosti.. Sok je sto se uopste sexaju a kamo li tek trudnoca

  • aerosmith

    16. april 2014 | 18:17

    bravo za roditelje ove dece koja su iznedrila novi zivot.deca prave probleme i naravno da ne treba da se seksaju u tim godinama...ali kad se vec desila trudnoca i rodila beba treba uraditi upravo ovo,stati uz svoju decu i pomoci im da prebrode sve sto ih je snaslo.ako u kriticnim trenucima roditelji ne stanu uz svoju decu tada deca ulaze u sve vece probleme.treba samo biti hladne glave kad su problemi veliki prisutni u zivotu u i smireno ih resavati.

  • ivana

    16. april 2014 | 17:50

    Nek je zivo i zdravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA