LUDAK: Potpuno go skakao po krovu svojih kola (VIDEO)

- Vozač Tesle se zaustavio nasred puta, izašao iz svog vozila i trčao oko njega, mašuću majicom kroz vazduh. Zatim se go popeo na krov, počeo da skače po njemu i slomio prozor - izjavio je učesnik u zastoju, koji je snimio ceo događaj

  • 5

Nepoznati muškarac je napravio zaostoj na magistrali u Los Anđelesu kada je stao nasred puta i bez odeće izašao iz svog automobila.

Hitna pomoć,vatrogasci i policija ubrzo su se našli na licu mesta, ali je pre njihove intervencije jedan od putnika, koji se našao u zakrčenom saobraćaju u blizini incidenta, uspeo da snimi ceo događaj.

Naime, nikome zapravo nije bilo jasno zašto je muškarac napustio svoje vozilo marke Tesla, model S, koje je inače vredno oko 70.000 dolara.

- Vozač Tesle se zaustavio nasred puta, izašao iz svog vozila i trčao oko njega, mašuću majicom kroz vazduh. Zatim se go popeo na krov, počeo da skače po njemu i slomio prozor - izjavio je Tedi Blis, koji je napravio video zapis.

Nakon predstave koju je priredio, vratio se u svoje vozilo i ubrzo opet zaustavio nakon što je udario u Mini Kuper. Policija je intervenisala i odvela nepoznatog muškarca, prethodno ga vezavši za nosilla.

Sumnja se da je reč o psihičkom poremećaju ili o dejstvu narkotika.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA