SMAK SVETA ZA PRVI MAJ: Jupiter potiskuje veliki asteroid na Zemlju! (VIDEO)

Grupa bivših NASA astronauta udruženih pod imenom "Fondacija B612", ima cilj da skupi 250 miliona dolara da bi sagradili svemirski teleskop, koji bi štitio život na Zemlji

  • 72

- Za prvomajske praznike Zemlju će uništiti asteroid - reči su Pata Robertsona (84), koji je zaradio mnogo novca prodajući svoju knjigu o smaku sveta.

Grupa bivših NASA astronauta udruženih pod imenom "Fondacija B612", ima cilj da skupi 250 miliona dolara i da sagradi svemirski teleskop, koji bi štitio život na Zemlji, prenosi "The Lip TV".

Teleskop, pod imenom Sentinel, nekoliko godina unapred registrovao bi sve što može udariti u Zemlju i uništiti život na njoj.

Entuzijazam astronauta uništio je televizijski voditelj Pat Robertson (84), govoreći im da im teleskop neće biti potreban.

Robertson tvrdi, da će sledeće sedmice asteroid uništiti Zemlju. On je sa velikim zadovoljstvom konstatovao da je bio u pravu što se tiče smaka sveta.

- To je rekao Isus, najavio je smak sveta. Ili konkretnije, desiće se pomak velikog Jupitera, koji će sa svojom gravitacijskom silom potisnuti asteroid direktno prema Zemlji - rekao je on za ABC televiziju.

U nastavku sledi video snimak u kojem se Pat Robertson obraća ljudima i tvrdi, da praznik nećemo dočekati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dag

    25. april 2014 | 19:57

    A, pre nego sto zemlja strada - 'oce l' bit' - parada?...

  • Ivanjica

    25. april 2014 | 20:09

    Smak sveta Srbiju ne pogađa. Mi za svetom kasnimo barem 50 godina. Idemo u goste za Đurđevdan!

  • Pepa prase

    25. april 2014 | 19:30

    Opet ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA