Najdeblja žena na svetu je odlučila da smrša. Evo i zašto (FOTO) (VIDEO)

Čeriti Pirs (38) je oduvek imala problema sa kilogramima. Stanje se pogoršalo kada su joj 2001. godine otkrili da ima limfedem, bakteriju koja izjeda meso. Sada joj je želja da smrša kako bi mogla da pleše celu noć na svom venčanju

  • 24

Čeriti Pirs (38) je najdeblja žena na svetu. Ima 285 kilograma i limfedem zbog kog joj otiče leva noga, a s obzirom da se zbog težine jedva kreće i da većinu vremena provodi u kući, odlučila je da oslabi kako bi mogla plesati celu noć na svom venčanju sa dečkom Tonijem Suaerom (22).

Pirsova je ceo život imala problema sa kilažom, ali stanje se pogoršalo 2001. godine kada su otkrili da ima limfedem, bakteriju koja izjeda meso. Situacija se dodatno iskomplikovala kada je pala niz stepenice i zadobila težu povredu.

Zbog kilograma ne može da uđe u normalan automobil, već joj je potrebno posebno vozilo čije je iznajmljivanje skupo. Ipak, uspela je da otputuje u Teksas kako bi uradila sve potrebne analize za ugradnju gastritičkog bajpasa ali su je lekari odbili uz obrazloženje da je neophodno da prethodno srmša 100 kilograma. Tek kada smanji kilažu, uradiće joj operaciju.

- Ovo je veoma veliki put i znam da ću na kraju uspeti. Želim da se udam za svog dečka, ali ne želim da venčanje bude kod kuće - kaže Čeriti.

- Hoću da nosim venčanicu, kaubojske čizme, šešir i da igram celu noć - istakla je Pirsova i dodala da pored želje za večanjem iz snova, želi da bude uz svoju ćerku dok odrasta i kasnije diplomira.

Čeriti Pirs je sada na posebnoj ishrani prema kojoj dnevno sme da unese isključivo 1.200 kalorija i dva puta dnevno ide na fizikalne terapije. Sada, kada je počela da uvodi promene u svoj život, ne može da dočeka operaciju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bojanica

    28. april 2014 | 12:55

    Ova se odaje, a ja ne mogu ni decka da nadjem :(

  • Ivana

    28. april 2014 | 13:21

    Ovaj momak od 22 god,nije baš zdrav.... Mora da Su mu Fetis debele žene....drugačije ni jedan normalan ne bi bio....gde li ga upozna,kad se jedva kreće... Želim joj da zmrsa.

  • to sam ja

    28. april 2014 | 14:20

    On di god ubode njemu dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA