UŽAS: Prevozili leš 400 kilometara, mislili da je lutka (VIDEO)

Medicinska sestra, čiji nestanak je prijavljen u Osaki, pronađena je mrtva u pošiljci koja je stigla u Tokio. Na kutiji je stajao natpis "lutka"

  • 0

Telo Rike Okade (29), medicinske sestre koja je ubijena u Japanu, pronađeno je u dvometarskoj kutiji sa natpisom "lutka", u skladištu u gradu Hačiođi, u blizini Tokija.

Juče je u Kini uhapšena žena japansko-brazilskog porekla, pod sumnjom da je izvršitelj zločina.

Istraga je pokazala da se na telu nalazi više od deset ubodnih rana, ali da nema znakova opiranja. Sumnja se da su povrede nastale posle smrti.

Okada je ubijena u Osaki, a zatim je njeno telo transportovano oko 400 kilometara dalje. Policija je ustanovila da je ubica, za kojeg se veruje da je žensko, koristila žrtvinu kreditnu karticu da bi platila troškove prevoza leša.

Okada je poslednji put viđena 21. marta, a pre nestanka je na svojoj Fejsbuk stranici napisala da ide na sastanak sa starom drugaricom koju nije videla godinama.

Osumnjičena se navodno sama predala u konzulatu u Šangaju, a kod sebe je posedovala dokumenta ubijene Okade. Policija je potvrdila da su njih dve školske drugarice.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA