ODAKLE MU IDEJA? Švercovao na desetine ptica u pantalonama

Sve ptice su bile predstavnice retkih vrsta i veruje se da ih je ovaj krijumčar ukrao po nekoj narudžbini, jer bi za njih mogao da dobije i nekoliko hiljada funti

  • 6

Jedan muškarac uhapšen je na Kubi jer mu je carina, prilikom ukrcavanja na let za Ameriku, pronašla 66 ptica prišivenih unutar njegovih pantalona. Carinici su ga na Internacionalnom aerodromu "Ignacio Agramonte" u kubanskom gradu Kamaguaj zaustavili jer su primetili neobična ispupčenja na njegovim pantalonama.

Kada je došao po svoj prtljag, carinici su primetili neobična ispupčenja na njegovim pantalonama, ali im je bio čudan i zbog veoma usporenog hoda. U trenutku kad su ga zaustavili, pokušao je da se izvuče na krajnje bizaran način.

- Čim je shvatio da je njegova igra gotova, pokušao je da se izvadi rekavši da su to golubovi koje nosi na poklon svom unuku - kaže carinik Ermogen Jonsiver.

Međutim, kada su ga carinici konačno nagovorili da skine pantalone, pronašli su na desetine malih zeba i kolibri. Nekim ptičicama su kljunovi bili zalepljeni kako ne bi mogle da crvrkuću, a dve koje je policija pronašla u blizini njegovih genitalija bile su mrtve.

Sve ptice su bile predstavnice retkih vrsta i veruje se da ih je ovaj krijumčar ukrao po nekoj narudžbini, jer bi za njih mogao da dobije i nekoliko hiljada funti.

Istraga je u toku, a prema prvim procenama, ovom muškarcu preti do dve godine zatvora.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA