Muškarac 14 godina krio leš ljubavnice u stanu (FOTO)

Kan Vai nam (53) je svoju porodicu ubio u maju 2000. godine. Motiv ubistva je da je u to vreme bio suočen sa kockarskim dugovima i nije mogao da obezbedi novac kako bi zadovoljio njihove potrebe

  • 2

Kan Vai nam (53) iz Hong Konga je 14 godina neprimetno čuvao leševe svoje ljubavnice i njihovo dvoje dece skrivene ispod kreveta u iznajmljenom stanu u Šenženu.

Tela su pronađena kada je osumnjičeni Kan tražio od svog stanodavca da pošalje čistačice kako bi mu očistili stan dok je odsutan.

Kada je čistačica stigla, osetila je neopisiv smrad koji dolazi iz torbe koja se nalazi ispod kreveta. Žena ju je otvorila i ugledala leševe žene i dece koji su bili u stanju raspadanja, piše kineski scmp.com.

Kan je svoju porodicu ubio u maju 2000. godine. Motiv ubistva je da je u to vreme bio suočen sa kockarskim dugovima i nije mogao da obezbedi novac kako bi zadovoljio njihove potrebe.

Prema prvim informacijama, ženu je zadavio, a decu je ugušio dok su spavala. Nakon izvršenja ubistva iselio se iz tog stana, a leševe ubacio u brodske sanduke kako bi izbegao sumnje okoline.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Petar Arsenijević

    5. jun 2014 | 19:55

    Četrnaest godina u torbi i leš se nije raspao?! Malo verovatno...s obzirom da je Šenžen na moru i klima je blaga...

  • Ivana

    6. jun 2014 | 21:59

    POSLE 14 GOD,TELA U STANJU RASPADANJA????? NISU SE PRETVORILI U KOSTURE???? DA.MOŽDA NIJE ,14 DANA????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA