SVE ZA SLAVU: Porađaju se bez lekara, usred emisije (VIDEO)

Rijaliti šou "Rođen u divljini" će pratiti porođaj žena koje su se odlučile da to obave u prirodi bez ičije pomoći. Producenti se nadaju da će ovaj šou doneti ogromne rejtinge jer su Amerikanci naviknuti na sterilne bolnice

  • 25

Prirodni porođaj više neće imati isto značenje jer je američka TV kuća Lajftajm najavila snimanje rijaliti emisije koja će pratiti iskustva majki koje su odlučile da se ovaj čin, umesto u bolnici, dogodi u potpunoj divljini. Emisija "Rođen u divljini“ će prikazivati majke koje će svoju decu donositi na svet bez ičije pomoći, okružene lepotom prirode.

Ovaj rijaliti šou je inspirisan videom sa Jutjuba, koji je stekao ogromnu popularnost, a prati porođaj žene u prirodi, bez doktora ili bilo kog zaklona. Neki kritičari su rekli da bi ovakva emisija mogla da pokrene veoma opasan trend, koji bi mogao da ugrozi kako majke, tako i novorođančad.

S druge strane, producenti se nadaju da će ovakav šou doneti ludačke rejtinge, jer su Amerikanci naviknuti na sterilne bolnice, a čak je i porađanje u kući još uvek prilično kontroverzna tema.

Majka koja je pokrenula ovaj trend i velikim delom stekla popularnost, Simon, kaže da je to uradila jer je dugo sanjala o porođaju u prirodi. U prijatnom ambijentu, okružena svojom porodicom na svet je, potpuno sama, donela bebu.

- Bićemo puni predostrožnosti i pobrinućemo se da majke i bebe budu bezbedne. Naše prisustvo na ovim porođajima će ih učiniti mnogo bezbednijim nego kada bi one same to radile – tvrde iz ove TV kuće.

Međutim, kritičari brinu da bi ova emisija mogla da podstakne druge roditelje da se odluče na porođaj u prirodi, a da pritom nemaju luksuznu TV ekipu oko sebe.

Simoni uopšte nije smetalo što oko sebe ima samo najbližu porodicu. Ona je odlučila da se porodi u prašumi, pored potoka koji joj se najviše dopao. Od stvari nije imala imala ništa sem jedne strunjače na kojoj je i donela dete. Njoj je ovo četvrto dete.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mojeime

    5. jun 2014 | 20:19

    Da li postoji jos nesto sto moze da se pretvori u rijaliti i nazalost lepo unovci? Evo postoji...AMAN BRE..Bog da prosti..jos samo sahrane da pocnu da se snimaju i prijavljujem se za Mars u jednom smeru!!!Bolest!!!

  • Milan

    5. jun 2014 | 15:58

    Žao mi je dece...

  • Dr_sokrates

    5. jun 2014 | 16:58

    Bolesno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA