DO POSLEDNJEG DAHA: Kako se veverica bori za život! (VIDEO)

Majstor za bazene je stekao veliku popularnost kada se na internetu pojavio video-snimak na kojem on masira srce maloj veverici, koju je našao u bazenu bez znakova života

  • 1

Kada je Rik Gruber prošlog meseca ugledao vevericu koja se davila u bazenu, uradio je nešto čega se većina ljudi ne bi ni setila - izvukao je iz vode i počeo je da masira srce male životinje.

- Hajde, mališa, ne smeš da umreš - rekao je Gruber tekunici, koja pripada porodici veverica, dok je pokušavao da je povrati u život.

Inače, on je majstor za bazene iz Arizone. Na video-snimku, koji je postavljen na Jutjub, vidi se kako Gruber prebacuje vevericu preko plastične cevi, nakon čega joj je nežno opipavao grudni koš da bi joj našao pluća. Neverovatno, ali trud mu se isplatio.

- Sigurno se grozno osećaš. Upravo si bila mrtva - rekao je junak veverici kada je počeo da je masira.

Kaže da je posle neobične akcije spasavanja dobio nadimak “Šaptač vevericama”, ali ističe da njegova ljubav nije ograničena samo na jednu vrstu.

- Učinio bih to za svakoga: glodara, psa, mačku, bilo koga - izjavio je on za CNN.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ap0calypto

    6. jun 2014 | 22:09

    Jadna :(, bas mi drago da je uspeo da je spase. Slatka veverica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA