STVARNO BOLESNO: Majka gledala muža sa sidom kako siluje hendikepiranu ćerku (6)

Baka devojčice je primetila da nešto nije kako treba kada ju je kupala, pa se obratila njenoj majci koja je insistirala na tome da njen suprug nije kriv

  • 13

Jedna žena u Zimbabveu je šokirala lokalnu zajednicu kada je pokušala da odbrani svog supruga koji je silovao njihovu šestogodišnju ćerku rođenu sa deformitetom.

I dok se svuda u svetu smatra da je prirodni instikt majke da se bori za svoje dete, očigledno je da ova žena ne smatra tako.

Šestogodišnja devojčica je boravila prethodnih 7 meseci kod svoje babe, ali je majka tog dana došla po nju rekavši da njen otac želi da je vidi.

Baba je primetila da nešto nije kako treba kada je kupala devojčicu, pa se obratila njenoj majci koja je insistirala na tome da njen suprug, koji je inače HIV pozitivan, nije kriv. Istakla je da on ne bi mogao da počini takvo krivično delo.

Baba je zabrinuta ne samo za šestogodišnju unuku, već i za ostalu njenu unučad koja su misteriozno nestala, a čija majka, inače njena ćerka, uopšte nije zabrinuta.

(Telegraf.rs / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA