Silovatelj se bori za život jer mu je žrtva odgrizla penis

Muškarac iz Zimbabvea silovao je neimenovanu ženu, a potom je hteo da je natera i na oralni seks. Ona mu je tom prilikom odgrizla deo polnog organa. Silovatelj je trenutno u teškom zdravstvenom stanju

  • 13

Muškarac iz Zimbabvea Tomas Guanda (32) bori se za život i nalazi se u teškom stanju nakon što je ženu, koju je prethodno već silovao, pokušao da natera na oralni seks. Ona mu je tom prilikom odrgizla deo penisa.

-  Žena je pošla sa bdenja na sahranu kada ju je napao, a potom odvukao u jednu napuštenu kuću u gradu Kadoma gde ju je silovao - naveli su iz policije.

- Nakon toga pokušao je da je natera i na oralni seks, a ona mu je odgrizla deo polnog organa i pobegla - rekli su zvaničnici.

Pošto je ona u toj kući zaboravila jaknu, on je otišao na sahranu i optužio žrtvu da je "satanista koja je htela da ga kastrira". Ipak, slučaj je brzo rešen i ispostavilo se ko je žrtva, a ko silovatelj.

Guanda je zbog zadobijenih povreda prebaen u bolnicu gde se lekari bore za njegov život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA