Seksi mama, operisala se da bi ličila na Barbiku (FOTO) (VIDEO)

Lesli Vajld (46), koja je do sada bila poznata kao žena sa najvećim grudima, postavila je sebi novi cilj - želi da postane odrasla Barbika. Do sada je uradila 36 plastičnih operacija, ali planira i nove

  • 24

Amerikanka Lesli Vajld (46) bolesno je opsednuta svojim izgledom u želji da liči na Barbiku. Ova majka šestoro dece, o kojoj smo već pisali, poznata je po svojim ogromnim grudima koje je dobila nakon 12 plastičnih operacija.

Ona je u međuvremenu uradila niz hirurških intervencija kako bi povećala zadnjicu i smanjila struk. Njena želja je da dobije manji nos i šire oči.

- Želim da budem odrasla Barbika. Znam da sam najekstremniji pacijent, ali želim da nastavim da pomeram granice- rekla je Vajldova.

Ona je do sada čak 36 puta išla "pod nož", ali ne namerava da se zaustavi na tom broju. Operacije koje je očekuju su liposukcija grudi, leđa, ruku i nogu.

- Želim još veće grudi i veću zadnjicu, ne želim da odustanem od operacija, plastične operacije nas čine savršenim - dodala je ona.

Inače, težina njenih grudi je sada 21 kilogram, tokom vožnje ona mora da koristi posebne jastuke koji podižu grudi, a posebno je oprezna tokom kuvanja.

- Ponosna sam što ovako izgledam, potrošila sam 250.000 dolara kako bih imala najekstremniji plastični izgled na svetu- rekla je Lejsi.

Na pitanje da li je opsednuta grudima, dala je zanimljiv odgovor.

- Nisam opsednuta grudima, opsednuta sam celokupnim izgledom. Želim savršeno telo - poručila je Lesli.

Inače, ona je glavna zvezda nove epizode šou programa "Moja čudna zavisnost" koji se emituje na televiziji TLC.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA