ČUDO NEVIĐENO: Dečak (9) oženio babu (62), po drugi put (VIDEO)

Ovo bizarno venčanje održalo se u Africi. Razlog zbog kojeg je dečak oženio ženu koja može da mu bude baba leži u tome da mu je duh njegovog dede to tražio. Porodice mladenaca pristale su na venčanje pošto je to jedini način da oteraju "zle duhove"

  • 20

Dečak iz Afrike Sanei Mesilele (9) oženio je drugi put Helen Šabangu ženu staru 62 godine! Mladenci, koji su nedavno proslavili svoju prvu godišnjicu braka obnovili su zavete na tradicionalnoj svadbenoj ceremonij u Južnoj Africi.

Obučeni u sivi sako i belu venčanicu, ponovo su se zakleli jedno drugom na vernost, pred oko stotinu zvanica. Dok ostatak sela smatra da je njihov potez “bolestan”, dečakova porodica kaže da je to jedini način da oteraju “zle duhove”.

Naime, dečak se prvi put oženio sa ovom ženom kako bi bila ispunjena želja predaka. Mali Sanei he dobio ime po svom pokojnom dedi koji se nikada nije oženio devojkom u beloj venčanici. Zbog toga je njegov duh rekao Saneleu da se oženi, a on je izabrao Helen.

- Preci su želeli da bude ovako. Da nisam dozvolila sinu da uradi ono što je naumio, našoj porodici bi se dogodilo nešto strašno - izjavila je majka dečaka.

- Srećan sam što sam oženio Helen. Izabrao sam je zato što je volim. Iako ne živimo zajedno, često se sastajemo na poslu moje majke. Planiram da završim fakultet, a kada odrastem oženiću se ponovo, devojkom mojih godina - rekao je dečkić.

I njegova supruge Helen kaže da se nije iznenadila kada joj je Sanei rekao šta su mu poručili glasovi predaka. Pristala je da se uda za njega, iako već ima muža i petoro dece.

- Srećna sam što je Sanei izabrao baš mene. Porodica me podržava i razume da ovo radim da bi preci bili zadovoljni - rekla je Helen, čiji se pravi suprug takođe nije bunio zbog njenog braka.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA