Ovako prolaze naši koferi prilikom ubacivanja u avion! (VIDEO)

Na Jutjubu je postavljen video koji prikazuje radnike aerodroma Bergam u Italiji kako bacaju kofere kao da su u pitanju vreće peska, a ne nečije lične stvari u kojima se verovatno nalaze i neke lomljive stvari

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika zemljak
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • One

    26. jul 2014 | 20:32

    Putovao sam jednom nemckom kompanijom i bio sam prezadovoljan uslugom posto je od leta do usluge do uzimanja prtljaga sve proslo super.Konkretno,let je bio.Studgart-Beograd. Stvar koja mi je pokvarila utisak je to sto je iza mene pri predaji prtljaga bio mladji bracni par sa detetom koji je na engleskom pitao jel ima potrebe da uviju kolica u foliju kako se nebi ostetila,sluzbenik je odgovorio da nema potrebe i da ce biti pazljivi. Sedeo sam do prozora na strani na kojoj se ubacuje prtljag,licno sam video bacanje kolica i pad na asfalt kao da se radi o otpadu,a ne decijim kolicima. Nadam se da su roditelji "popricali" sa nadleznima te kompanije u Bg-u,ako je uopste imalo svrhe.

  • Cone

    26. jul 2014 | 01:08

    Ma nasi su super da vam kazem. U Istanbulu kad sam presedao za Kipar, sedim u avionu i gledam ide onaj autic sa koferima, neki Sumaher mu dao malo jaci gas, pa mu ovi sa vrha popadali na sred piste, plus kad je ukocio i tad je neki izleteo. A onda dosli momci koji ubacuju u avion, bacaju ih na pokretnu traku kao pljeskavice! Ali dobro, ja zato pakujem u torbu, ne moze je polomiti, mala pegla u rucni prtljag kad sitgnem malo prepeglam i nemam brige :)

  • zemljak

    26. jul 2014 | 00:06

    radio sam na jednom aerodromu bas taj posao, pakovanje kofera u avion(prilicno fizicki tezak posao, manjak prostora itd) i mogu reci da ni na drugim aerodromima koferi ne prolaze bas puno bolje kao na snimku. nije bas da smo ih bacali po asfaltu, mada se desi da pri istovaru spadne sa pokretne trake, elevatora(zavisno od tipa aviona, visina moze da bude i 2m). ukoliko avion nema pokretnu traku u samom bunkeru, onda jedan covek baca, a drugi slaze prtljag. jednostavno prvi koferi koji se ubacuju polete i po 3-4 metra pa sta im bude. neki jednostavno trpe, a oni plasticni sa tockicima povremeno kvrcnu. surovo, ali sta da se radi i taj posao je surov. sto se tice lomljivih stvari to se mora najaviti i jednostavno prtljag se oznaci i sa njim se postupa drugacije u odnosu na ostale. u prinicpu ako puno putujete cesto ce vam se desiti da da vam koferi budu osteceni, jer politika svake kompanije dozvoljava svom radniku da razmislja na nacin, da nijedan kofer nije vazniji od njegovih ledja. eto malo sam pokusao da docaram kako prolaze koferi svih nas koji putujemo avionom. ko razume, razume, a ko ne razume, nije ni vazno... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA