PATILE SU: Evo kako su zlatne ribice mladića odvele na sud! (VIDEO)

Prema navodu suda u Safolku, proces protiv Džeka Blouerska (20) bio je neophodan zbog nivoa "predumišljaja" u ovom slučaju

  • 7

Džek Blouersk (20) Englez iz Loustofta u Safolku, dobio je na sudu kaznu od 250 evra i zabranu držanja životinja jer je progutao svoje zlatne ribice, a snimak postavio na Internetu.

On je napravio mini akvarijum u čaši - sa dve zlatne ribice, hranom za njih i šljunkom. Sadržaj čaše je naiskap popio u "igri opijanja" ili neknominaciji, koja je pomamila korisnike društevnih mreža. Ova igra se sastoji u ispijaju naiskap nečega i postavljanja video snimka na Internet, kako bi se i drugi izazvali da urade isto.

Zlatne ribice su preživele ovu Blouersovu bizarnu igru čiji je snimak on postavio na Fejsbuk. Ribice je povratio u kolozetsku šolju, izvadio ih i odneo u kuću svoje babe, gde su i danas žive.

Međutim, pošto su veterinari potvrdili u sudskom procesu protiv ovog mladića da su ribice patile zbog njegove igrarije, Blouers se izjasnio krivim zbog toga što ih nije zaštitio i brinuo o njima.

Prema navodu suda u Safolku, proces protiv Blouersa bio je neophodan zbog nivoa "predumišljaja" u ovom slučaju. Tužilac Kevin Beč naveo je da je Blouers bio pri čistoj svesti kada je otišao da kupi ribice u lokalnu radnju za prodaju kućnih ljubimaca.

- Ovaj slučaj odražava pomamu neknominacija. Problem s njom što često sledeća nominacija ili izazov mora da bude ekstremniji od prethodnog. U ovom slučaju izazov je očigledno bio da se popiju dve zlatne ribice - rekao je Beč.

Pored kazne od 250 evra, Blouers mora da plati i tropškove postupka od 750 evra i zabranjeno mu je držanje životinja u narednih godinu dana. Džozef Majkl (20) koji je snimao Blouersa, prošao je samo s opomenom.

(Telegraf.rs / Izvor: Independent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ns

    25. jul 2014 | 23:56

    Zatvor i dozivotna zabrana drzanje zivotinja!!

  • SlonicTonic

    26. jul 2014 | 09:17

    Sada bih zamolio plavog kita da njega proguta pa da ga povrati. Bas me zanima kako bi mu bilo. Kreten.

  • Lovatik

    26. jul 2014 | 12:14

    Jao.Mislila sam da nema nista gore od onog snimka kako dete davi stene,ali ocigledno ima.Strasno.Pa ovaj stvarno nije normalan,jos je on,,Gospodin'',taj snimak postavio na internet.UZAS!!!A snimak ne smem ni da pogledam, na slici se dovoljno vidi.Snimak je sigurno uzasan.Jadne ribice,jadne one..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA