DRAMA NA NIJAGARI: Ubrzani snimak borbe broda sa strujom titanske snage (VIDEO)

Jedan turistički brod se našao u neprilici na Nijagarinim vodopadima, kada je zbog vremenskih neprilika bio prinuđen da se okrene i vrati u mirnije vode

  • 4

Da vremenske nepogode nisu zaobišle ni Severnu Ameriku, dokazuje i video-snimak sa Nijagarinih vodopada kada brod sa turistima zbog snažnih struja nije mogao da ide dalje.

Iako je brod trebao da se približi vodopadima, da bi turisti mogli da zabeleže predivan prizor, to nije uspeo. Zbog jakih struja, brod se opirao neko vreme da bi se na kraju "prepustio" vetru koji ga je okrenuo i vratio u mirnije vode.

Sve se ovo dogodilo na kanadskim Horšu vodopadima, koji su deo Nijagarinih na istoimenoj reci. Nije poznato koliko se brod opirao strujama, s obzirom da je video-snimak obrađen u aplikaciji "Lapse It", koja ubrzava snimak i smanjuje ga na nekoliko sekundi.

Putnicima i članovima posade sigurno nije bilo lako dok se brod borio protiv prirode, koja je na kraju ipak "pobedila".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bolje sklonite ovu kobajagi vest

    25. avgust 2014 | 07:16

    1. Ovo je umetničko delo napravljeno "time lapse" fotografijom - pogledajte izvor. Mnoštvo slika sa slika sa značajnom pauzom između njih A onda se od slika napravi video. 2. Ovo je "Maid of the Mist" brodić kojim turisti idu do vodopada i vrate se nazad. Ima ih više i idu svaki dan mnogo puta. Sve je normalno - turistička atrakcija, podele vam i kabanice...

  • Nyc

    25. avgust 2014 | 13:20

    Ovo je uobicajna voznja na Maid of the Mist. Brodic dolazi ispod vodopada, zapljuskuje vas voda i vraca se nazad. Turisticka atrakcija koju preporucujem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA