Evo zašto neki ljudi ne jedu suši! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Sve je više ovih slučajeva, a to se pripisuje rastućoj popularnosti sušija i ostalih jela od sirove ribe. Čak i marinirana i dimljena riba može da prenese parazite, a kada oni dospeju do mozga, ova infekcija postaje opasna po život

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika nemam ime
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sarajevohc

    25. septembar 2014 | 16:29

    @nemam ime Ne riješiš ih se, oni se riješe tebe.

  • bad

    25. septembar 2014 | 15:49

    Bas me cudi za kineza,cudi me da jos nisu ubacili i samu pantljicaru kao dodatak jelu.

  • nemam ime

    25. septembar 2014 | 14:57

    Kako ih se rijesiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA