Našao je loto listić, trošio milione evra, a onda je zazvonio telefon i promenio sve!

Zamislite da nađete dobitni loto listić, da potrošite dobar deo novca i da vam onda pravi vlasnik listića zatraži ceo dobitak nazad. Šta bi ste vi uradili u toj situaciji?

Nema građanina Srbije koji nije maštao da se u njegovom vlasništvu nađe BAŠ TAJ dobitni loto listić, i da baš on bude taj koji je pogodio tih tajanstvenih sedam brojeva. Međutim, realnost je malo drugačija, i za sreću je potrebno ipak malo više....

Gospodin Pavlović je jedva dočekao 7 ujutru da krene kući iz noćne smene. Posle 30 godina staža u Prvoj Petoletci ostao je bez posla i bio je primoran da radi kao noćni čuvar u Elektrodistribuciji. Nikad nije bio kockar, ali loto igra od svoje 20. godine, svake nedelje. Jednom je kao student pogodio peticu, i imao je nekoliko četvorki, a trojke nije ni brojao. Ceo život je govorio da mu je za sreću potrebno samo sedam brojeva, ništa više.

- Sinoć je neki srećnik dobio sedmicu - pomislio je, pokušavajući na silu da bude optimističan da će sledeće nedelje stvari biti bolje i da će mu možda nešto krenuti od ruke. Dok je čekao zeleno svetlo na semaforu, vetar mu je za rever zakačio jedan popunjeni loto listić, sa zaokruženom samo jednom kombinacijom. Gospodinu Pavloviću nije trebalo puno da shvati da su to brojevi koji su izvučeni sinoć. Posle skoro 35 godina, rešenje svih njegovih životnih problema bilo je u njegovim rukama.

Vratio je kredite, svoj, ženin i zetov. Rešio je stambena pitanja celoj svojoj porodici, potrošio lepu svotu na putovanja po svetu i na skupe automobile, prestao je da pije domaća piva i nije mogao da jede ništa što je spremljeno na masti ili suncokretovom ulju. Ukratko, gospodin Pavlović je postao novi čovek.

Sve dok mu jednog dana nije pozvonio telefon i dok nije začuo glas:

- Gospodine Pavloviću, loto listić koji ste našli je moj. Imam dokaz da sam ga ja popunio, imam dokaz da sam ga ja uplatio i imam dokaz da je završio kod vas. Imate mesec dana da mi vratite moj novac. Prijatan dan gospodine Pavloviću - rekao je grubi i neobično smireni muški glas, koji je odmah potom prekinuo vezu ne ostavivši gospodinu Pavloviću ni sekund vremena da izusti bilo šta.

Šta bi ste vi uradili da ste na mestu gospodina Pavlovića?

Ostavite nastavak vaše verzije priče u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr_sokrates

    25. septembar 2014 | 22:34

    Jeste li gledali dragceta! "Ja trenutno mogu da vam dam k...c a za ostalo cemo da se dogovorimo. Haha ;)

  • Werp690

    25. septembar 2014 | 21:30

    Loto dobitak se isplacuje onome ko donese dobitni tiket.Potrazio bih pomoc policije,a on ako ima dokaze moze slobodno da me tuzi.

  • ALEKSANDAR

    25. septembar 2014 | 22:04

    Sta izgubis ne trazi, sta nadjes ne kazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA