SVINGERI: Oni su uzorni hrišćani, ali kriju jednu neočekivanu tajnu (VIDEO)

Kristi i Din, uz razgovor o Bogu i fitnes instrukcije, ateistima i neodlučnim ljudima pomažu i na još jedan način - seksualno

  • 19

Kada govorimo o širenju božje reči prva stvar koja nam pada na pamet vrlo verovatno nije razmena žena. Međutim, s tim se ne bi složili Kristi i Din Parave iz Floride.

Za početak, oni su predani hrišćani, a pokrenuli su i internet stranicu FitnessSwingers.com na kojoj se okupljaju ljudi sličnih interesa - istinski vernici koji veruju u izreku "u zdravom telu, zdrav duh".

Međutim, nisu svi s kojima se susretnu hrišćani, stoga Kristi i Din, uz razgovor o Bogu i fitnes instrukcije, ateistima i neodlučnim ljudima pomažu i na još jedan način - seksualno. Naime, Kristi i Din su svingeri, a njihov životni stil zaintrigirao je novinare Barcroft TV-a koji su o njima snimili i kratki prilog.

- Ne mislim da bi se Bog ljutio na nas zbog onog što radimo. Prvo me to mučilo, ali što sam više razmišljala o tome, imalo je sve više i više smisla - govori 44-godišnja Kristi i nastavlja - Din i ja imamo dogovor pa ne činimo preljubu. Bog nas je stavio na Zemlju da se razmnožavamo i uživamo jedni u drugima. Osećam da je Bog uvek sa mnom i da smo ovde s razlogom.

Din je, prije nego je postao fitnes instruktor, bio alkoholičar i narkoman, ali nakon što je pronašao Isusa, njegov život se promenio nabolje.

- Svaki dan mi se vrteo oko gajbe piva i boce Džek Denijelsa. Nakon što su me peti put uhapsili pijanog za volanom, zamolio sam Boga za pomoć. Trebalo je da dobijem 10 godina zatvora, ali dosuđeno mi je samo 10 meseci. Za mene je to bio znak - objašnjava Din koji je nakon izlaska iz zatvora u svom dvorištu izgradio ogromni krst i zavetovao se da će do kraja života služiti Bogu.

Kristi i Din upoznali su se na internetu, a tvrde da su odmah "kliknuli". Sve se promenilo nakon što im je u jednoj prodavnici prišao nepoznati par i pitao ih jesu li svingeri. To ih je nateralo da o svemu razmisle, a samo dva dana kasnije Kristi je svom suprugu priredila iznenađenje pozvavši u goste svoju prijateljicu.

Dve godine kasnije, ovaj par pokrenuo je internet stranicu i vreme provode putujući SAD-om upoznajući ljude unutar zajednice svingera s kojima, osim telesnih tečnosti, razmenjuju i razmišljanja o Bogu. I o fitnesu.

Pogledajte prilog o ovim neobičnim propovednicima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA