SUPER BAKA: Ovo je najstarija bodibilderka na svetu (FOTO)

Ernestin Šepard (77) nedeljno istrči 130 kilometara, a svakog dana ustaje u 3 ujutru. Dnevno unosi samo 1700 kalorija i to uglavnom belanca, povrće i piletinu

  • 10

Ernestin Šepard (77) proglašena je 2010. godine najstarijom bodibilderkom zbog čega je mnogo puta bila u medijima i ušla u Ginisovu knjigu rekorda, ali njena priča je uvek interesantna široj javnosti.

Ernestin je veoma kasno počela da se bavi bodibildingom - tek u pedesetim, a na taj korak se odlučila jer nije bila zadovoljna svojim izgledom.

Ona je odlučila da počne da vežba i bila je veoma ozbiljna da istraje u svojoj nameri. U početku ju je na treninge pratila njena sestra, ali posle godinu dana ona je umrla, a Ernestin je odlučila da nastavi sa treniranjem u znak sećanja.

Ona je dva puta osvajala titule i učestvovala na devet maratona.

Nedeljno istrči 130 kilometara, a svakog dana ustaje u 3 ujutru. Dnevno unosi samo 1700 kalorija i to uglavnom belanca, povrće i piletinu. Ona tvrdi da nikad nije koristila suplemente.

Pogledajte video i saznajte više o ovoj super baki:

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mario

    25. novembar 2014 | 15:41

    Ovo je iskljucivo postigla zahvaljujuci duhovnom,mentalnom i fizickom radu a najmanje zbog genetike..probudite se devojke iz tog vaseg zacaranog sna...Slava joj..

  • SuPa

    25. novembar 2014 | 17:35

    Svaka čast! Za svaku pohvalu. Bakica izgleda savršeno. Žene, ugledajte se...

  • sanchi

    25. novembar 2014 | 15:34

    Divno jos mi nije kadno da pocnem :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA