ULTRAPERVERZNI PENZIONER: Deda (86) držao lasicu kao seksualnog roba

- Koristili ste nevinu životinju kako biste zadovoljili svoje perverzne seksualne sklonosti - izjavio je sudija koji je doneo presudu protiv Britanca koji je životinju držao kao seks-roba

  • 6

Penzioner iz Velike Britanije Bendžamin Vejkmen (86) držao je kao seksualnog roba ni manje ni više nego lasicu! Kako prenose britanski mediji, ceo slučaj je otkriven kada se Bendžamin u pabu pijan hvalio kako ima "devojku lasicu".

Jedan od volontera za zaštitu divljih životinja čuo je o čemu starac priča i prijavio ga nadležnima.  Starac je priveden, a lasica vraćena u prirodu.

Ovaj Britanac je pred sudom priznao krivicu i kažnjen je sa 630 evra i dvogodišnjom uslovnom zatvorskom kaznom. Sudija koji je izrekao presudu izjavio je da za svojih 20 godina karijere nije imao slučaj poput ovog.

- Koristili ste nevinu životinju kako biste zadovoljili svoje perverzne seksualne sklonosti - izjavio je sudija orazlažući presudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA