• 5

ZA NEVERICU: Uhapšen zbog velikog penisa

Tomas (13) uhapšen je u Ukrajini zbog krađe mobilnog telefona, a na lekarskom pregledu je ustanovljeno da njegov penis i zubi odgovaraju šesnaestogodišnjaku, zbog čega mu se sudi kao da je odrasla osoba

  • 5

Dečak po imenu Tomas (13) iz Ukrajine, uhapšen je jer je ukrao mobilni telefon, a lekari su kasnije ustanovili da ima preveliki penis i zube.
Naime, lekari su u toku pregleda zaključili da njegov penis i zubi po veličini odgovaraju šesnaestogodišnjaku, zbog čega se našao na sudu jer je sudija zaključio da može da mu se sudi kao odrasloj osobi.

Tomasovi roditelji tvrde da poseduju dokumentaciju po kojoj mogu da dokažu koliko je zaista star njihov sin i da je u momentu hapšenja imao 12 godina.
(Telegraf.rs / Izvor: Themoscowtimes.com)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvrk

    Što bi se reklo sudija ima tendencija prema pedofiliji čim je ovo dozvolio.

  • Weselko

    Hahaha.... Znaci bolje je biti mali i baviti se kriminalom,dobitna kombinacija...

  • gost

    Reč je o nekom ko nema dokumenta, a ima takvih i kod nas, pa su ukrajinski veštaci utvrđivali starost po osnovu nekih parametara koji nam zvuče smešno. Moguće da je lopov hteo izbeći kaznu predstavljajući se kao mlađi maloletnik (koji inače ne podležu krivičnom zakonu)...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima