ŠTA SU O 2015. REKLI NAJVEĆI PROROCI: Ne možete ni da zamislite šta će nas zadesiti!

Odlučili smo da "iskopamo i podelimo sa vama" šta su Tarabići, baba Vanga i Nostradamus u svoje vreme prorekli za 2015. godinu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika JOVANAA SD
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • JOVANAA SD

    02. jul 2015 | 17:57

    postovani Jovica K, procitala sam da mozete da vidite buducnost.Ovo sto cu vam reci je istina i moja najveca zelja.Uvijek sam bila zdrava ali 2014 godine sam dobila karcinom dojke , pa vas pitam da li cu na kraju umrijeti ili cu se uspjeti na boziju zelju izlijeciti ? molim vas u sto brzem roku mi dajte odgovor ako ste u mogucnosti

  • Jovica K

    07. jun 2015 | 21:34

    Dragi moji!Dosao je i taj dan kada nih se ja mogao oglasiti u javnost!Zelim da kazem ljudima koliku zelju imam da budem uz njih i da cuju moje reci koje su istinite i koje mogu da im pomognu.Imam 35 godina i sva desavanja ispred ociju!Sve mi je uzeto i deca i zdravlje,nemam nista vise ali mi je dato da mogu da vidim do jedne granice.Imam dar da govorim ljudima o njihovim zivotima i njihovim n+bliznjima o proslosti,sadasnjosti i buducnosti.Imam i to da vam kazem da nije sve to tako kako izgleda sa ratovima.Da nije sve to kako spijuni forsiraju nacije!Pitajte mene redakcijo sta ce biti,ja cu vam reci istinu ako je zelite!Hvala vam ako budete zeleli da saznate jednom tu konacnu istinu.Ovo nije sala,ovo sto vam pisem je ozbiljna stvar!Prijatno!

  • Zoran

    02. januar 2015 | 15:49

    Postovana redakcijo, citajuci kremansko prorocanstvo, naisao sam na jedan detalj koji ide u prilog kazivanju Mitra Tarabica o Trecem Svetskom Ratu..vrlo uskoro cemo saznati koliko je istinit:U poglavlju "Svet Razdvojen na dva dela i treci svetski rat" se kaze, izmedju ostalog:"Prije ovoga rata na prijestolje velikackog carstva naroda preko beskrajne vode ustolicice se jedan coek koji budne i seljak i caus....Oni knjazevi koje taj car naroda preko beskrajne vode bude izrodijo sa svojom caricom, bice ljutog ubojitog lica,zeravicijeh ociju,te ce oni puske opaliti" U Americkoj istoriji nema primera da su otac i sinovi bili predsednici drzave...osim u slucaju Bush porodice. Videcemo hoce li Jeff Bush biti novi predsednik 2016...i hoce li on puske opaliti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA