JEDVA PREŽIVEO: Lekari dečaku iz grla izvadili ŽIVU JEGULJU! (VIDEO)

Ovaj nesrećni dečak je želeo da uhvati jegulju zubima kako bi ga drugari slikali. Međutim, situacija se izmakla kontroli i riba mu je skliznula u usta i zaglavila se u grlu

  • 1

Dečak (16) iz Bangladeša umalo je preminuo kada mu se živa jegulja zaglavila u grlu, blokirajući mu disajne puteve. On se borio za vazduh čak pet sati sa jeguljom dugačkom 16 centimetara u njegovom dušniku.

Ovaj nesrećni dečak je želeo da uhvati jegulju zubima kako bi ga drugari slikali. Međutim, situacija je izmakla kontroli i riba mu je skliznula u usta i zaglavila se u grlu.

Foto: biomedcentral.com/Kanu Lal Saha Foto: biomedcentral.com/Kanu Lal Saha

On se obratio za pomoć svojoj porodici, koja je bezuspešno pokušavala da izvuče jegulju iz njegovog grla. Zatim su ga odveli u bolnicu, gde su lekari pokušali da ga spasu. Ono što je bilo čudno jeste da ni lekari nisu mogli da primete zaglavljenu ribu u njegovom grlu. Odmah su ga poslali na hitnu operaciju kako se dečak ne bi ugušio.

Slučajevi kao ovaj su izuzetno retki, i obično se završavaju smrtnim ishodom. Upravo zato ovaj dečak treba da bude veoma srećan što je živ.

Iz bolnice su objasnili da je živu ribu teško dijagnostikovati u dušniku i disajnim putevima, jer se može zaglaviti na najrazličitijim mestima.

Pogledajte sličan slučaj vađenja jegulje:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA