Što više koristite ovo, imaćete više seksa!

Jedno istraživanje je pokazalo da 54 odsto onih koji u svojim porukama koriste emotikone, imaju mnogo bogatiji seksualni život, za razliku od 31 odsto koji svoje emocije izražavaju u rečima

  • 5

Poslednje statistike su pokazale da oni koji su slobodni, a u pisanju poruka više koriste emotikone, imaju daleko bogatiji seksualni život od onih koji svoje emocije izražavaju rečima.

Prema anketi koju je sproveo sajt Match.com, u Americi 54 odsto ispitanih veoma često u svojim porukama koriste razne emotikone i upravo su isti ljudi imali aktivan seks u toku prošle godine, za razliku od 31 odsto njih koji prošle godine nisu imali čest seks, a iste te osobe u svojim porukama emocije izražavaju emocijama.

IZ MUŠKOG UGLA: Saznajte šta znače naši smajliji!

Naravno, uopšte ne iznenađuje podatak da se najveći broj smajlića koriste u svrhu flerta.

Dr Helena Fišer, koja je predvodila ovu studiju, istakla je da oni koji koriste emotikone znatno više, u krevetu imaju više beneficija.

Foto: Pintrest Foto: Pintrest

- Oni idu na više sastanaka, i kod njih je izražajnija želja da se jedog dana venčaju - istakla je ona i objasnila da 62 odsto ispitanih imaju veću želju za venčanjem, naspram 30 odsto njih koji niti imaju želju, niti koriste emotikone.

Studija je pokazala i da emotikoni imaju veću moć u muvanju, naspram selfija ili razmenjivanju vrućih poruka. Naime, 72 odsto žena je istaklo da ih na taj nači muškarac neće privući.

(Telegraf.rs / Mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • топлистанадреалиста

    4. februar 2015 | 23:44

    То је оно што ја објашњавам! ;)

  • Ne ne ne

    5. februar 2015 | 01:41

    Pa ja stalno ubacujem smajlice u porukama, a SUSA vec godinu dana.... :-(

  • Zak

    5. februar 2015 | 08:42

    Nasi dedovi nisu imali ni struju, a ptngijali sve redom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA