PLUTAJUĆA UTOPIJA: Ovaj čovek je napravio neverovatan gradić na vodi (FOTO)

Bračni par iz Kanade osmislio je i napravio svoju "plutajuću utopiju" u jednom moreuzu kod ostrva Vankuver. Oni su na vodi napravili 14 kućica, kao i dvospratnu kuću u kojoj sami žive

  • 1

Činjenica je da su neki ljudi mnogo kreativniji u odnosu na druge, a kad tu svoju kreativnost pretoče u nešto opipljivo, oni postaju poznati širom sveta. Takav je slučaj sa bračnim parom iz Kanade - Vejnom Adamsom i njegovom suprugom Ketrin King.

Njih dvoje su osmislili i napravili svoju "plutajuću utopiju" u jednom moreuzu kod ostrva Vankuver u Kanadi. Oni su na vodi napravili 14 kućica, kao i dvospratnu kuću u kojoj sami žive.

Ovaj neobični kompleks kućica nazvali su "Uvala slobode", što je, čini se, potpuno odgovarajući naziv.

Ne, ovo nije samo jedna obična kuća u šumi, ovo će vas oduševiti! (FOTO)

Naravno, osim kreativnosti i mašte, potrebno je i puno odricanja, ali i vremena da se napravi ovako nešto. Vejn je sa izgradnjom ove "zemlje čuda" počeo 1992. godine.

Foto: Browningpass.com Foto: Browningpass.com

Njegova supruga Ketrin je više bila zadužena za enterijer. Pored toga, ona radi i na održavanju plutajuće farme na kojoj uzgajaju 25 različitih vrsta voća, povrća i biljaka.

Foto: Browningpass.com Foto: Browningpass.com

S druge strane, Vejn je dugo godina radio u šumarstvu, gde je savladao tehnike rezbarenja drveta. Sudeći na osnovu fotografija, ne samo da je savladao tehniku, već ju je podigao na mnogo viši, umetnički nivo.

Foto: Browningpass.com Foto: Browningpass.com

Ovaj par Kanađana rado prima i posetioce u svoju oazu. Prema njihovim rečima, u "Uvali slobode" odjednom mogu da ugoste i nahrane osmoro ljudi.

Foto: Browningpass.com Foto: Browningpass.com

Ukoliko nekada budete putovali u Kanadu, posetite ovaj par i njihovu "plutajuću utopiju". Verujemo da se nećete pokajati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA