SIMFONIJA JEDNE GUZE: Da li je ovo najneverovatnije muzičko izvođenje ikada? (VIDEO)

Ova inovacija mogla bi da otvoriti jednu sasvim novu dimenziju u svetu "twerkinga", a radi se o stvaranju muzike pomoću zadnjice

  • 7

Korišćenje mišića zadnjice, odnosno "twerking" na Jutjubu, društvenim mrežama i ostalim izvorima zabave već je postalo "standardno", ali pripadnice lepšeg pola ponovno su uspele da iznenade.

Nova inovacija mogla bi da otvoriti jednu sasvim novu dimenziju u svetu "twerkinga", a radi se o stvaranju muzike pomoću zadnjice. Tehnologija je kreirana u kompaniji AIAIAI, koja posvećenoj dizajnu zvuka, a zahvaljujući njoj "twerkeri" će imati priliku da prodube svoj talent drmanja guze pred ogledalom ili kamerom.

Za potrebe testiranja ove tehnologije AIAIAI tim je angažovao "Twerk kraljicu" Louz, na čiju zadnjicu su namestili senzore koji hvataju pokrete mišića, a zatim ih pretvaraju u muziku.

- Želimo da vidimo da li je moguće promeniti percepciju "twerkinga" upotrebom tehnologije i kreativnosti - kažu u kompaniji.

Pogledajte kako nastaje muzika pomoću guze:

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA