UŽASNE PARALELE IZMEĐU 1939. I 2015: Sve je počelo kada je Hitler pripojio oblasti naseljene Nemcima! (FOTO)

Anšlus Austrije, pripajanje Čeških Sudeta Nemačkoj pod opravdanjem ugroženosti nemačkog naroda u toj oblasti i napad na Poljsku pod istim izgovorom, zlokobno odzvanjaju danas kada gledamo šta se dešava na Krimu i istočnoj Ukrajini

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nebojsa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • obilic

    24. mart 2015 | 19:47

    Ne zaboravimo jos jedno kraljeva jugoslavija nije imala republike. Tito nije nista ujedinio samo Je podelio srbiju na 6 to jest na 8 dela i odmah poceo sa finansiranjem kosova bosne i hrvatske. Kao i slovenije. Makedonija je puna turaka i albanaca bosna puna muslimana a hrvasku ce formirati kao ukraince. I da dalje ne nabrajam balkan je vec pripremljen za rat. Rusija pripremljena. Bliski istok vec je u funkciji. Nije prijemno ali tito je maherski srbe ostavio u najgorem slucaju sto je moglo. Pogledajte na mapi 19815. Kliknite i videcete kakva je srbija bila a kakva je sad. Mozda su te paralele bas takve.

  • obilic

    24. mart 2015 | 19:11

    Pogledajmo kako je poceo Prvi svetski rat imate dokumentarce. Austrougarsko carstvo i otomansko pogledajte na mapi kakvo je izgledalo. Srbija je oterala turke sa balkana A kad je oslabila i sacuvala granice austrougarske onda je bio cilj razbiti austrougarsku jer je to bila sila u evropi. Englezi nemci francuzi isto u to vreme je egzistovao nato blok. Evropa gubi smisao i izgleda drugojacija. Nemci su hteli da povrate svoju silu u drugom svetskom ratu. Radja se fasizam i komunizam. Da dalje ne idem napad na rusiju je isao krim harkov ii jos jedan garad u ukraini pa se islo na kijev. U tom ulazku na sadasnjoj teritoriji ukraine vec je pripravljen fasizam na isti nacin kao i u hrvatskoj. U sadasnjoj takozvanoj ukraini na silu se svi uklucuju u fasizam i to je bila jedna od najelitnijih fasistickih jedinica na teritoriji rusije Poznati su kao banderovci. Ima sve na dokumentarcima kako se islo na rusiju. Tako da ta paralela postoji. Rusija se okruzuje i prisiljuje da pocne rat. Srbija na balkanu je isto opkolje a ustasama i muslimanima albancima i turcima. Cekaju se madjari i bugari i zabava pocinje. Srbija ukoliko se na brzinu ne pripoji rusuji kao i grcka i makedonija to ce biti grozno.

  • dzo

    24. mart 2015 | 14:19

    Smesna paralela ,verovatno ide uz novu politiku vlade srbije,koja ce skupo da nas kosta .Okretanje ka americi i evropi ,zarad vekovnog prijateljstva sa Rusijom.Jos gore da bude idemo tamo gde novca vise nema ,i gde nam je zabranjeno da budemo veliki Srbi ,mozda neki mali,nebitni.Gde nam je zabranjeno da razvijemo privredu,nego sam da nam daju kredite i tako unistavamo sami sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA