PROBAJTE DA NE ZAPLAČETE: Pas je umirao, a onda su mu vlasnici priredili iznenađenje (FOTO)

Ova priča dirnula je mnoge, a zahvaljujući prekrasnim i dirljivim fotografijama ona se proširila društvenim mrežama

  • 5

Kada su Zenia Bulavka, koja je inače fotograf, i njen dečko saznali da je njihovom voljenom psu, Mr. Dukesu ostalo još malo vremena, odlučili su da ga odvedu na poslednji veliki izlet. Mr. Dukes je inače američi staford koji je imao 11 godina, i koji je oboleo od raka.

Osim u bazenu u njihovom dvorištu, u kojem je obožavao da pliva, on nikada u životu nije bio na moru, pa je ovo istovremeno bila njegova prva i poslednja poseta plaži.

- Bio je to poseban izlet za nas i zahvalna sam što smo mu to omogućili. Uginuo je mesec dana kasnije, ali dve godine se vraški borio -napisala je Bulavka na svom blogu.

Foto: Zhenia Bulawka Foto: Zhenia Bulawka

- Dukes je bio moj najbolji prijatelj. On je ujedno bio i moja muza, a njegova strast za životom uvek mi je bila inspiracija. Nikad mi nije dosadilo da ga fotografišem. Otkad je otišao mnogi su mi govorili da je Dukes bio srećan što me je imao. Međutim, u stvarnosti, ja sam ta koja je bila srećna što sam imala njega. Bio je najpametniji, najsmešniji, najlojalniji, neverovatno snažan i podjednako osetljiv pas - sve u jednom savršenom paketu - dodala je Zenia.

Foto: Zhenia Bulawka Foto: Zhenia Bulawka

Njena priča dirnula je mnoge, a zahvaljujući prekrasnim i dirljivim fotografijama, priča se proširila društvenim mrežama.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA