PLAŠITE SE AJKULA: Nema razloga, ove stvari koje koristite svaki dan su mnogo opasnije i pre će vas ubiti! (VIDEO)

Nakon što pogledate ovu listu, možda dobijete želju da ostatak života provedete zaključani i da više nikad ne izađete napolje. A mislili ste da su ajkule nešto naopasnije što vam se moglo dogoditi...

  • 2

Preko više od četiri decenije ajkule su posmatrane kao jedne od najsmrtonosnijih životinja na svetu, većinom zbog nekoliko objavljenih napada čiji su glavni akteri uglavnom bili surferi, ali i zbog čuvenog filma Stivena Spilberga "Ajkula".

Ipak, ako uzmemo u obzir zvaničnu statistiku, shvatićemo da ajkule nisu toliko smrtonosne kao što smo svi mislili.

Prema zvaničnim podacima, šanse da prosečan američki građanin umre od gripa su 1 prema 63, a da će ih ubiti ajkula tokom svog života su 1 prema 3,7 miliona.

Grip je samo jedan od primera, a pogledajte za kojih još 25 stvari niste mislili da su smrtonosne, to jest, one su mnogo opasnije od ajkula.

Pogledajte video:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boki

    2. mart 2015 | 17:19

    To je potpuno glupo poredjenje. Pa naravno da nas vise ubijaju svakodnevne stvari od ajkula kad ajkule zive na moru i u dubinama okeana gde boravimo nekad ili nikad. Medjutim potpuno je opravdan strah ako idemo da ronimo tamo gde ajkule zive jer u tom slucaju postoje sanse da nas pojedu, a sanse da uopste obolimo od gripa usred okeana u julu mesecu su 0.

  • FINDINGBIGFOOT

    2. mart 2015 | 17:50

    Baš je glupo u Srbiji bojat se ajkula

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA