HIT OPROŠTAJNO PISMO: Ono kad te žena ostavi i pobegne sa tvojim bratom, a ti...

Mislila je da je izvukla bolji kraj, a onda je pročitala njegovo pismo

  • 21

Žena piše svom mužu: 

Dragi,

Pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam zauvek. Za sedam godina braka bila sam ti dobra žena. A nemam niti jedan dokaz koji to potvrđuje. Zadnje dve nedelje bile su za mene pravi pakao. Tvoj šef me danas nazvao da mi kaže da si dao otkaz i to je za mene bila kap koja je prelila čašu. Prošle nedelje si došao kući i nisi ni primetio da sam sredila nokte i da sam bila kod frizera. Skuvala sam ti omiljeno jelo, svinjsko pečenje i za tu priliku sam obukla novi seksi veš. Ti si došao kući, progutao večeru za dva minuta i legao ispred televizora i posle dva minuta zaspao. Više mi nikad ne govoriš da me voliš. Ipak, iz kog god razloga - ja odlazim!

P.S. Ako misliš da me tražiš, zaboravi. Tvoj brat i ja idemo da živimo u Španiju! Želim ti sve najbolje!

Potpis: Tvoja bivša žena!

Dok je čekala da se čekira na aerodromu preko razglasa je čula svoje ime. Na šalteru je čekalo pismo koje je specijalno za nju dostavio kurir.

U pismi je pisalo:

Draga bivša ženo,

Ništa me nije tako razveselilo kao voje pismo. Istina je da smo sedam godina bili u braku, ali "dobra žena" je sve ono što ti nikad nisi bila. Stalno gledam televiziju jer ne mogu više da podnesem tvoje večno zanovetanje. Ali ni to nije pomoglo. Primetio sam prošle nedelje da si bila kod frizera, ali nisam ništa rekao jer s novom frizurom izgledaš kao strašilo. Moja majka me naučila da bolje da ništa ne kažeš ukoliko nemaš šta pozitivno da kažeš. Kad si napravila moje omiljeno jelo verovatno si me zamenila sa MOJIM BRATOM jer si zaboravila da sam već odavno prestao da jedem svijetinu. Istina je da sam otišao ranije u krevet te večeri jer sam primetio na tvom vešu etiketu s cenom. Nadam se da je čista slučajnost to što je moj brat od mene juče pozajmio 3.000 dinara i činjenica da je na etiketi stajala cena 2.999 dinara. Uprkos svemu, ja te zaista još uvek volim i nadao sam se da će se stvari između nas popraviti. Kada sam ujutru otkrio da sam na Lotou dobio 12 miliona evra, dao sam otkaz na poslu i otišao da kupim dve avionske karte za Bahame. Kada sam stigao kući video sam da te nema i pronašao tvoje pismo u kom piše da me zauvek ostavljaš. Valjda za sve postoji neki razlog u životu! Nadam se da ćeš imati život kakav si oduvek priželjkivala. Nakon što je pročitao tvoje pismo, moj advokat mi je rekao da ti nisam dužan ni dinara.

P.S. Ne znam da li sam ti ikad rekao da se moj brat Jovan rodio kao Jovana. Valjda ti to neće predstavljati problem.

Potpis: BOGAT I SINGL!!!

(Telegraf.rs / dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA